Beşiktaş'ın Transfer Listesindeki Ruslan Malinovskyi'den Dikkat Çeken Paylaşım

09.08.2023 - 13:56 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 14:13

Transfer haberleri... Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Ukraynalı yıldız Ruslan Malinovskyi, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Beşiktaş'ın Transfer Listesindeki Ruslan Malinovskyi'den Dikkat Çeken Paylaşım

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Marsilya forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaşmaya çok yakın. Ukraynalı yıldız Ruslan Malinovskyi, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Malinovskyi'den kum saati paylaşımı

Ukraynalı yıldız, bugün sabah saatlerinde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden antrenmanda yer aldığı ve kum saati emojisi olan bir paylaşım yaptı. Yıldız oyuncu bu paylaşımla taraftarlara “sadece biraz zaman” mesajını verdi.

Marsilya, Ruslan Malinovskyi için 8 milyon Euro istiyor

Goal’de çıkan habere göre, Beşiktaş’ın oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralayacağı belirtildi. 1.5 milyon ila 2 milyon Euro arasında bir kiralama bedeli isteyen Marsilya, satın alma opsiyonu olarak da 8 milyon Euro talep etti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Aboubakar'a talip çıktı!
Habere Git

Malinovskyi, Torino'ya yakın

İtalya basınından Tuttosport ise, Malinovskyi'nin Torino kulübüne daha yakın olduğunu belirtti. Haberde, oyuncunun Beşiktaş’ta forma giymeye soğuk baktığı ifade edildi. 

Ruslan Malinovskyi, Güneş’in istediği profile uygun bir oyuncu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş son bir aydır yaptığı açıklamalarda istediği oyuncu profilinin altını açıkça çizdi. Güneş, hem Rachid’in yokluğunda sağ kanatta sırıtmayacak hem yaratıcı hem de skora etki eden orta saha oyuncusu istediğini haftalardır dile getiriyor. Ruslan Malinovskyi, Güneş’in istediği profile en uygun futbolculardan bir tanesi. Kanatta etkili olması, on numara mevkinde skora etki etmesi ve takımının yaratıcı oyuncu ihtiyacını karşılaması, Beşiktaş yönetiminin Malinovskyi’yi transfer listesinin en başına taşımasına yetti.

Ruslan Malinovskyi'nin performansı

Geçen sezon Marsilya ile 38 maça çıkan yıldız oyuncu, 3 gol ve 3 asist kaydetti. Aynı zamanda Ukrayna Milli Takımı’nın da oyuncusu olan futbolcu, 55 maça çıkarken 7 gol ve 7 asiste imza attı. 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Ada çıkarması!
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Ukraynalı yıldız oyuncu kariyerinde Atalanta, Genk, Zorya Luhansk, Marsilya ve FK Sevastopol gibi takımlarının da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler