Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Ve Teknik Direktörü Jorge Jesus Kulüp Binasında Görüştü

Burak Alaca
04.04.2023 - 16:04 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 17:47

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktörü Jorge Jesus bu sabah durum değerlendirmesi yapmak için kulüp binasında bir araya geldi. Toplantı 3 saatten fazla sürdü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Ve Teknik Direktörü Jorge Jesus Kulüp Binasında Görüştü

AJANSSPOR-HABER

Hafta sonu oynanan derbide 10 kişi kalan Beşiktaş'a karşı 4-2'lik bir mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışında tökezleyen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

3 saati aşan zirve

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus bugün kulüp binasında bir görüşme gerçekleştirdi. 3 saat süren toplantının ardından Portekizli teknik adam aracı ile Samadıra'ya hareket etti.

Jesus, Kayserispor maçında takımın başında olacak

TRT Spor'un haberine göre Ali Koç - Jorge Jesus zirvesinden çıkan sonuçlardan biri belli oldu. Haberde Jorge Jesus'un Perşembe günü oynanacak Kayserispor maçında takımının başında olacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan soyunma odasına inen Ali Koç'a: "Ne söyleyeceksen bana söyle!"
Habere Git

Araları gerilmişti

Milliyet'in bildirdiği haberde göre derbide tribünlerden tepki gören Ali Koç maç bitiminde soyunma odasına inip oyunculara "“Ne bu hal? Bu durum kabul edilemez” dediği ifade edildi.

Jesus'tan sert çıkış

Aynı haberde Portekizli çalıştırıcının bu duruma karşı tepkisini ortaya koyarak, başkanın ne söyleyecekse oyunculara değil kendisine söylemesi gerektiğini dile getirdiği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler