Saatlik ücreti dudak uçuklatıyor! Neymar Bank!

04.08.2017 - 15:24 | Son Güncellenme: 04.08.2017 - 15:24

Saatlik ücreti dudak uçuklatıyor! Neymar Bank!
Brezilyalı futbolcu Neymar, dünya transfer rekorunu kırdı. Fransız devi Paris Saint Germain (PSG), Barcelona'ya 222 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyerek yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı. Dünya medyası, 25 yaşındaki sporcunun kazanacağı paraya odaklandı.
Katarlı işadamı Nasser Al-Khelaifi'nin sahibi olduğu kulübün Neymar'a 6 yıllık sözleşme karşılığında 220 milyon Euro (yaklaşık 925 milyon lira) ödeyeceği öğrenildi.
Dünyanın en fazla para kazanan futbolcusu olacak olan Neymar'ın saatlik ücreti bile dudak uçuklattı. Kazancını lüks evlere, arabalara ve jetlere yatıran yıldız futbolcunun bu yıl PSG'den alacağı ücret şu şekilde sıralandı:
1 yıllık ücreti: 145 milyon 135 bin TL
Aylık ücreti: 11 milyon 164 bin TL
Haftalık ücreti: 2 milyon 791 bin TL
Günlük ücreti: 398 bin TL
Saatlik ücreti: 16 bin TL
En çok kazanan futbolcular arasında yer alan Neymar, paraya para demiyor. Yıldız futbolcu aşk hayatıyla da çok konuşuluyor. Birçok ünlü mankenle anılan Neymar, uzun zamandır Brezilyalı dizi yıldızı Bruna Marquezine ile aşk yaşıyor.
Transfer rekoru kıran Neymar'ın sevgilisi Carolina Dantas'tan olan 6 yaşında Davi Lucca adında bir oğlu bulunuyor.
Tüm zamanların transfer rekoru kıran Neymar, parasını lükse yatırıyor. Başarılı sporcunun Ferrari ve Audi marka otomobillerden oluşan ve milyon dolarla ifade edilen bir araba koleksiyonu bulunuyor.
Ayrıca Neymar'ın 10 milyon dolar değerinde Cessna 680 model özel jeti de var. (Takvim)
Senin için hazırladığımız haberler