Saba Lobjanidze, Galatasaray galibiyetinin sırrını açıkladı!

Orhan Gülek
16.01.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 21:38

Süper Lig'in 21. haftasında evinde Galatasaray'ı 4-2 mağlup eden Hatayspor'da iki gole imza atan Saba Lobjanidze, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Saba Lobjanidze, Galatasaray galibiyetinin sırrını açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor, Galatasaray'ı konuk etti.. Karşılaşmayı Hatayspor, 4-2 kazandı. Mücadelenin 79. ve 90. dakikalarında takımına galibiyeti getiren golleri atan Saba Lobzhanidze, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Saba Lobjanidze: "İkinci yarıda yorulacağını biliyorduk"

Hatayspor'un Gürcü futbolcusu Saba Lobjanidze "Çok önemli bir maçı kazandık. Türkiye'nin en büyük takımlarından birine karşı bu maçı aldığımız için mutluyum. Elimizden geleni yaptık, gol attığım için de ayrıca mutluyum. Takımın defansını da düşünmek zorundaydım. Van Aanholt'un bir asisti de var. İkinci yarıda yorulacağını biliyorduk, savunma arkası koşularını yaptım ve kazandık." dedi.

Hatayspor'un kalecisi Abdullah Yiğiter: "Topun başına gelen oyuncunun analizini yaptık"

Mücadelenin 28. dakikasında Aanholt'un penaltısını kurtaran Hatayspor'un kalecisi Abdullah Yiğiter ise "Penaltı kurtarmak çok güzel bir şey, takımı ayakta tutmak çok güzel. Galibiyete katkım olduysa ne mutlu bana. Her maçtan önce çalışıyoruz, topun başına gelen oyuncunun analizini yaptık. Mutluyum, sevinçliyim. İstediğimiz gibi başlayamadık, 1 gol yedik. Sonra cevabını verdik. 2. golü benim için şanssız bir goldü, kurtarabilirdim. İyi oynadık, maçı çok istedik. Kötü bir gidişatımız vardı. Artık bu maç bizim için çıkış maçımız olacak. Daha iyi bir Hatayspor olacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Hakem Erkan Özdamar ilk yarıda darmadağın oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler