Saba Lobjanidze, sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'te

Eren Tuncay
18.02.2023 - 12:58 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 16:09

Deprem felaketinden sonra Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor'da Saba Lobjanidze, sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'te oynayacak. İşte detaylar.

Saba Lobjanidze, sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'te

AJANSSPOR - HABER

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Hatayspor ve Gaziantep FK takımları Süper Lig'den çekilmişlerdi. Bu iki takım gelecek sezon yeniden Süper Lig'de devam edecekler.

Destek transferiyle gidiyorlar

Bu sebeple Hatayspor ve Gaziantep FK'daki birçok oyuncu, destek transferi kapsamında büyük oranda kiralık olarak yarım sezon Süper Lig'in diğer takımlarına transfer oluyor.

Saba Lobjanidze, İstanbul'a gitti

Milliyet'in haberine göre Saba Lobjanidze'nin yeni adresi belli oldu. 28 yaşındaki sol kanat, Hatayspor'un ligden çekilmesinin ardından Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Hataysporlu Lobjanidze deprem anını anlattı!
Habere Git

Saba Lobjanidze'nin performansı

Lobjanidze bu sezon Hatayspor'da 21 maçta oynadı ve 1 gol ile 4 asist üretti. Saba Lobjanidze'nin güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin Euro olarak gösteriliyor.

Saba Lobjanidze'nin kariyeri

Dinamo Tiblis altyapısında yetişen Saba Lobjanidze daha sonra sırasıyla Chikhura, Randers ve Ankaragücü'nde oynadı. Gürcü oyuncunun Hatayspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Darri ve Lobjanidze, Karagümrük'te

Fatih Karagümrük, Saba Lobzhanidze ve Brahim Darri’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Erkek Futbol Takımımız, Saba Lobzhanidze ve Brahim Darri’yi kadrosuna kattı. Kadın Futbol Takımımız, Dilan Yeşim Taşkın ile sözleşme imzalamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler