Sabri Sarıoğlu bıraktı! Dikkat çeken görüntü...

21.11.2017 - 08:44 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 08:44

Sabri Sarıoğlu bıraktı! Dikkat çeken görüntü...

Flaş skorların yer aldığı ve çok konuşulan bir haftanın geride kaldığı ligde, yine çok çarpıcı detaylar vardı... İşte o ayrıntılar:

KARTAL'IN AKHİSAR VE CUMA ÇIKMAZI!

Beşiktaş bu hafta Akhisar'ı konuk ederken maçta gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş Cuma günü oynadığı maçlarda yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Kartal, Güneş yönetiminde Cuma günü çıktığı son 7 lig karşılaşmasında galibiyet alamazken 5 beraberlik, 2 de yenilgi aldı ve toplam 16 puan kaybetti. Öte yandan Beşiktaş 32 maç sonra Süper Lig'de ilk kez evinde gol atamadı; en son 29 Kasım 2015'te yine Akhisarspor'a gol atamamışlardı.

SÜPER LİG'DE İKİ REKOR BİRDEN! KALECİLERİN MAÇI...

Akhisarspor karşısında 48 orta yapan Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de bir maçta 12 isabet ile en fazla orta yapan takım olurken Akhisar kalecisi Milan Lukac da bir rekora imza attı. Sırp kaleci, Quaresma'nın penaltısı ile birlikte 7 önemli kurtarış yaparak sezonun rekorunu kırdı. Öte yandan Beşiktaş file bekçisi Fabri de önemli kurtarışlara imza attı. Özetle kurtarışların ön plana çıktığı maça kaleciler damga vurdu.

TİMSAH EVİNDE MUTLU!

Bursaspor evinde ligin flaş ekiplerinden Göztepe ile 1-1 berabere kalırken Süper Lig’de geride kalan 12 haftada 18 puan toplayan Timsah, bu puanların 13’ünü iç sahada aldı. Le Guen’in öğrencileri, taraftarı önünde çıktığı 6 maçta sadece Galatasaray’a karşı sahadan puansız ayrıldı.

SABRİ'NİN ŞOK GÖRÜNTÜSÜ! BIRAKTI...

 Bursa maçında bu sezon ilk kez yedek soyunan Sabri Sarıoğlu, oyuna 81. dakikada Tanju Kayhan'ın yerine dahil olurken Sabri'nin son görüntüsü adeta şok etti. Tecrübeli sağ bekin fazla kiloları dikkatli gözlerden kaçmazken kendini bıraktığı ve dikkat etmediği gözlendi. Futbolu artık yavaş yavaş ikinci plana attığı konuşulan ve geleceğe yönelik yatırımlar yapan 33 yaşındaki oyuncunun bu sezon sonu futbolu bırakacağı da iddialar arasında... Hatırlanacağı üzere Sabri, Ekim ayında İstanbul Nişantaşı'nda bir optik dükkanı açmıştı.

KAFASINI KULLANAN AVCI!

Haftanın maçında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk olurken ev sahibi maçı ezici bir üstünlükle tamamladı. (5-1) Bu skorla bir detay daha gözlerden kaçmadı... Süper Lig'de Galatasaray'a dört gol atmayı başaran son takım da yine Başakşehir'di ve bunu bir kez daha tekrarladı, hatta 1 gol daha ekledi. Ayrıca Başakşehir'in Galatasaray'a ligde attığı son yedi golün beşi kafayla geldi. Bir detay daha...

TUDOR YİNE YAPAMADI! NEDENİ ADEBAYOR'DU...

Igor Tudor, Galatasaray'ın başında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı yedi lig maçında tam 20 puan kaybetti. Tudor'lu G.Saray bu maçlarda 6 mağlubiyet yaşarken 1 kez de berabere kaldı. Ayrıca Hırvat hoca yönetimindeki G.Saray, yine bu maçlarda sadece iki gol kaydedebildi. Tudor ise bu sezon oynanan Fenerbahçe maçını Belhanda'nın kırmızı kartına, Trabzonspor maçını hakeme ve son olarak Başakşehir maçını da hat-trick yapan Adebayor'a bağladı.

ETO'O FARKI! BİTMEMİŞ...

Süper Lig'in 12. hafta maçında Atiker Konyaspor, evinde Antalyaspor'u konuk etti. Atiker Konyaspor'un maç boyunca üstün götürdüğü karşılaşmada, Antalyaspor adına bir puanı son dakikalarda attığı golle Samuel Eto'o kurtardı. Çekişmeli geçen mücadele 1-1'lik eşitlikle son bulurken Antalyaspor'un dünya yıldızı golcüsü Samuel Eto'o, takımının ligdeki 5. mağlubiyetini yaşamasına izin vermedi. Ligdeki 12 maçta da forma giyen 36 yaşındaki oyuncu 9 gole katkı sağladı. (6 gol, 3 asist)

ALANYA 10'DAN SORULUR! VAGNER LOVE...

Aytemiz Alanyaspor 12. hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor'u yıldız golcüsü Vagner Love'ın attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon 23 golle ligi gol kralı olarak tamamlayan süper star, Malatya'yı da boş geçmedi ve bu sezonki 9. golünü kaydetmeyi başardı. Love, Aytemiz Alanyaspor'un 2-0 kazandığı Edirnespor ile oynanan Türkiye Kupası maçında da bir gol atmıştı.

KAYSERİ, 7 HAFTADA 3 HOCA YOLLATTI

Kayserispor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1'le geçerek yoluna tam gaz devam etti. Bu sonuçla 22 puana ulaşan Kayserispor, lider G.Saray ile olan puan farkını 4'e düşürdü. Ligin son sırasına demir atan kırmızı siyahlılarda maç sonu toplanan yönetim, Mesut Bakkal'ın görevine son verdi. Bu kararın Kayseri maçına gelmesi ise dikkat çekti. Şöyle ki önceki haftalarda Kayserispor, mağlubiyeti sonrası 2 hoca görevinden ayrılmıştı. Bakkal ile birlikte bu sayı 3'e yükseldi. Diğer iki isimden 5. Hafta maçında Kayserispor, Antalyaspor'u 2-0'la geçmiş, Rıza Çalımbay maçın ardından istifa etmişti. 9. hafta maçında ise Konyaspor, Kayserispor'a 2-1 mağlup olmuş bu maç sonrası da Mustafa Reşit Akçay istifa etmişti.

KRALIN DÖNÜŞÜ! 2 GOL BİRDEN...

Trabzonspor, Osmanlıspor maçı haftanın en gollü mücadelesi oldu. Nefes kesen karşılaşmayı ev sahibi Trabzonspor 4-3 kazandı. Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle en son ligin 9 haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyen Burak Yılmaz, 29 gün sonra sahalara döndü. Sakatlığı tamamen geçen golcü futbolcu milli arada form tutarak Osmanlıspor maçı öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay'dan formayı kaptı ve maçta da biri penaltıdan 2 gol kaydetti. Burak bu gollerle ligde çıktığı 9 maçtaki gol sayısını 9'a yükseltti.

SEN NEYMİŞSİN 'GOL'DADO

Fenerbahçe haftanın kapanış maçında Demir Grup Sivasspor'u evinde 4-1'le geçti. Maça 61. dakikada dahil olan Soldado ilk topla buluştuğu anda golünü attı, Fener komadan çıktı. Sonrasında İspanyol golcü iki kez daha ağları sarsıp galibiyeti perçinledi. Geceye damgasını vurdu.

VOLKAN DEMİREL'İN AĞZININ TADI YERİNE GELDİ

Fenerbahçe'de kaleyi Carlos Kameni'den geri alan Volkan Demirel, Demir Grup Sivasspor maçındaki görüntüsüyle dikkat çekti. Volkan, takımının peş peşe gelen golleriyle büyük sevinç yaşadı. 36 yaşındaki file bekçisi, gollerde eski günlerini hatırlatan sevinç gösterileriyle Kadıköy'de karşılaşmaya gelen sarı lacivertli taraftarları da coşturdu.

PAŞA'LAR GİBİ... 3 HAFTADA 2 GALİBİYET!

Karabükspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Kasımpaşa, Süper Lig'deki çıkışını sürdürdü ve puanını 15 yaparak haftayı 12. sırada kapattı. Karabükspor ise 8 puanda ve 17. sırada 12. haftayı tamamladı. Kasımpaşa bu galibiyetle birlikte son 3 haftadaki 2. galibiyetine ulaştı ve son 3 maçta 7 puan topladı.(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler