Sabri Sarıoğlu, Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri Temel Atma Töreninde

19.05.2023 - 15:12 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 15:31

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri temel atma törenine katıldı. Sabri, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Sabri Sarıoğlu, Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri Temel Atma Töreninde

Galatasaray’ın yeni tesisleri, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nin temel atma töreni yapıldı. Törenden sonra basın mensuplarına konuşan Galatasaraylı eski futbolcu Sabri Sarıoğlu açıklamalarda bulundu.

"Florya Metin Oktay Tesisleri ikinci bir ev gibiydi"

Sabri Sarıoğlu, "11 yaşına girerken, girdiğim Metin Oktay Tesisleri yıllarca bize ev sahipliği yaptı. Hem altyapıda hem profesyonel takımda çok güzel anılar biriktirdik, çok güzel başarılar kazandık. Benim için Florya Metin Oktay Tesisleri ikinci bir ev gibiydi" şeklinde konuştu.

"Özbek'e davetinden dolayı teşekkür ederim"

Sözlerine devam eden Sabri, "Artık günümüz şartlarında tesislerin yetersiz olduğu görünüyor. Bugün temel atma töreninde beraberdik. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e davetinden dolayı teşekkür ederim. Çok güzel bir tesis olacağına inanıyorum. Hem Galatasaray camiasına hem Türk futboluna büyük kazançlar sağlayacak. Hayırlı olsun" dedi.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim: "Bu forma, adanmış hayatların umududur"
Habere Git

"Galatasaray yeni bir çağ atlatıyor"

Sabri son olarak, "Temel atma töreninde bulunduğum için gururluyum. Florya Metin Oktay Tesisleri bizim için ev ortamı gibiydi. Günümüz futbolunda tesisleşme çok önemli. Galatasaray da yeni bir çağ atlatıyor. Güzel bir tesis olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler