Sacha Boey İçin Belçika Milli Takımı Harekete Geçti

İsa Kethüda
11.02.2023 - 10:06 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 10:11

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen sağ bek oyuncu Sacha Boey için, Belçika Milli Takımı harekete geçti. Detaylar.

Sacha Boey İçin Belçika Milli Takımı Harekete Geçti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve birçok Avrupa takımının peşinden koştuğu Fransız sağ bek oyuncu Sacha Boey için Belçika Milli Takımı da harekete geçti. Detaylar...

Galatasaray, Boey için 15 milyon Euro değer biçti

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaraylı Sacha Boey'i İtalya, Almanya ve Fransa'dan scoutlar izliyor. Genç oyuncuya sarı-kırmızılılar, minimum 15 milyon Euro değer biçti. 

Kamerun'dan gelen teklif reddedildi

22 yaşındaki Fransa doğumlu sağ bek, Dünya Kupası için Kamerun'dan gelen teklifi reddetmişti.

İlgini Çekebilir
Bartra’dan depremzedeler için açık artırma desteği
Habere Git

Fransa Milli Takımı'nı düşünüyor

Alt yaş kategorisinde formasını giydiği Fransa Milli Takımı'nı düşünen yıldız futbolcu, mart ayındaki milli arada davet bekliyor.

Belçika Milli Takımı harekete geçti

Boey için Belçika da harekete geçti. Boey'in büyükannesinin Belçikalı olduğu bilgisini alan yetkililer, G.Saraylı yıldıza milli takım çağrısında bulunacak.

Sarı-kırmızılı kulüp, Belçika ya da Fransa Milli Takımı adına oynaması halinde Sacha Boey'in değerini katlayacağını öngörüyor. Genç futbolcu bu sezon 21 resmi karşılaşmada görev yaparken 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Depremde 20 bin 665 vatandaşımız hayatını kaybetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler