Sacit Ali Eren: 'Hakan Kutlu ile görüştük, kendisine inandık ve anlaştık'

19.09.2019 - 22:00 | Son Güncellenme: 19.09.2019 - 22:00

Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sacit Ali Eren şu ifadeleri kullandı:

"Hakan Kutlu ile görüştük, kendisine inandık ve anlaştık. Erkan Sözeri hocalığına inandığım bir insandır. Fakat bu sezon hoca işine adapte olamadı. Erzurumspor dün Osman Özköylü'yle anlaşmıştı fakat son anda bu anlaşma resmiyet kazanmadı. Bu sürecin ardından Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş benden müsaade istedi ve Erkan Sözeri'yle anlaşma sağladılar" ve ekledi:

'TFF 1. Lig'de VAR olmalı'

"İlk 4 haftalık süreçte kadromuzdaki oyuncularla ilgili bir sıkıntımız yok. Oyuncularımızın birçoğu geçen sezon takımlarında şampiyonluk yaşadılar, 3 ay içerisinde bizim oyuncularımız futbolu mu unuttu? Başarısızlığın sebeplerini başka yerlerde aramak lazım. Hedefimizden asla kopma yok. Karagümrük maçıyla da seri yakalayacağız. Yeni stadyumumuza en kötü olasılıkla yeni sezonda geçeriz diye düşünüyorum. TFF 1. Lig'de VAR olmalı. Umarım gelecek sezon Süper Lig'de VAR'a geçmiş oluruz."

'Sözeri'nin bu sezon üzerinde inanılmaz bir baskı vardı'

"Başarızlığın hiçbir zaman ödülü olmaz, cezası olur. Bu durum bizim için de geçerli. Kan değişiklikleri gerekliyse yapılması gerekiyor. Erkan Sözeri 2. maçtan sonra bana 'Ben yapamıyorum, bırakayım' dedi. Ben bunun takımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Erkan Hoca'nın bu sezon üzerinde inanılmaz bir baskı vardı. 4. haftadan sonra da görüşmem oldu. Fakat hocayı ikna edemedim."

Senin için hazırladığımız haberler