Sacit Ali Eren: "Yeniden çıkış yakalamak istiyoruz"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Sacit Ali Eren: "Yeniden çıkış yakalamak istiyoruz"

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Sacit Ali Eren: "Yeniden çıkış yakalamak istiyoruz"
TFF 1. Ligin 16. haftasında yarın sahasında Altınordu'yu konuk edecek Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, zorlu karşılaşmayı kazanarak ligde yeniden çıkış yakalamak istediklerini bildirdi.
Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınordu maçına üç puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.
Rakiplerinin de alt sıralardan uzaklaşma adına sahada kazanma adına çıkacağını dile getiren Başkan Eren, şöyle devam etti:
"Her iki taraf için de çok zor maç olacak. Kazanmak kolay olmayacak. Ancak saha ve seyirci avantajı bizden yana. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirerek sahadan mutlu ayrılmayı hedefliyoruz. Altınordu karşılaşmasını kazanarak ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz."
Eren, Giresunspor taraftarlarını yarınki karşılaşmada tribünleri doldurarak, takımlarını desteklemelerini istedi.