Saçlarıyla gündem olmuştu! Eren Elmalı'dan yeni karar
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
2026 FIFA Dünya Kupası sırasında yaptırdığı 'Afrika örgüsü' saçlarıyla dikkat çeken Eren Elmalı, radikal bir karar alarak saçlarını eski haline çevirdi.

Son 5 Haber

TRT'de büyük karışıklık! Spiker iki takımı birbirine karıştırdı

FIFA'dan Dünya Kupası'da yaptığı hareket gündem olan hakeme soruşturma

Fenerbahçe'de Yiğit Efe Demir’in geleceği belli oldu

İtalyanlar yazdı: Galatasaray’dan çift transfer hamlesi! Vlahovic ve Joao Gomes iddiası

İran maçına damga vuran "katliam" pankartı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
24 yıl aranın ardından ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız'da futbolcular yaptıklarıyla saç stilleriyle dikkatleri üzerine çekti.
Barış Alper'den Ümit Davala tarzı
Galatasaray forması giyen Barış Alper, 2002 yılında Dünya Kupası'na katıldığımız sırada yine kendisi gibi sarı-kırmızılı ekipte mücadele eden Ümit Davala'nın tarzına benzeyen bir saç modeli yaptı. Ancak Barış Alper, imajına kendi yorumunu da katarak saçlarını sarıya boyattı.

Eren Elmalı'dan Afrika örgüsü
Milli takımın bek oyuncularından Eren Elmalı da turnuvanın başlangıcını yaptırdığı 'Afrika örügüsü' saçlarıyla damga vurdu. 25 yaşındaki futbolcu, Avustralya maçından önce gerçekleştirilen antrenmanlarda saçının belli olmaması için kafasına bone bile taktı.

Saçlarını eski haline çevirdi
A Milli Futbol Takımımız, Avustralya yenilgisinin ardından bu sabah yaptığı antrenman ile Paraguay maçının hazırlıklarına başladı.
Basına açık olan antrenmanda Eren Elmalı'nın saçlarını eski haline çevirdiği görüldü.
