''Sadece hazır olduğumda oynayacağım''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
''Sadece hazır olduğumda oynayacağım''

Son 5 Haber

Mauricio Pochettino: "Yarın uyanıp Türkiye maçına odaklanacağız"

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

''Sadece hazır olduğumda oynayacağım''
AJANSSPOR DIŞ HABER - 19 Grand Slam şampiyonluğu bulunan efsane oyuncu Roger Federer, sezonun geriye kalan turnuvaları hakkında değerlendirmede bulundu.
36 yaşındaki yaşayan efsane, fiziksel durumunun sezonun geri kalanındaki fikstürünü belirleyeceğini söyledi.
''Önümüzdeki birkaç hafta son derece önemli, Shanghai Masters ve Basel, belki Paris ve Londra'daki ATP Finalleri'' Ayrıca Federer kendi şehri Basel'deki turnuvanın takip eden haftadaki Paris Masters'a göre öncelikli olacağını ve karar verirse ikisinde birden oynayamayacağını ekledi.
Federer yeniden Dünya 1 numarası olmakla ilgilenmediğini çünkü Nadal'ın kendisinden neredeyse 2000 puan önde olduğunu da belirtti. ''Kendime konsantre olacağım ve sadece hazır olduğumda oynayacağım.''
İsviçreli efsane bu sezon katıldığı 9 turnuvanın 5'ini kazanma başarısı göstererek Dünya 2 numarası olmuştu.