Sadettin Saran: "Fenerbahçe'nin Haziran'daki kongresinde..."

13.02.2021 - 11:38 | Son Güncellenme: 13.02.2021 - 13:13

Fenerbahçe haberleri... Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe'de yapılacak seçim ve yıldız transfer Mesut Özil ile ilgili fikrini paylaştı. FOX TV'ye konuşan Saran, Fenerbahçe'de Haziran ayındaki seçimde aday mı? İşte yanıtı ve detaylar...

Sadettin Saran: "Fenerbahçe'nin Haziran'daki kongresinde..."

AJANSSPOR-HABER

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programında Fenerbahçe'nin gündemine yönelik soruları yanıtladı. Saran, Haziran ayındaki seçimde aday olup olmayacağı ve Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesine dair değerlendirmelerde bulundu.

Sadettin Saran: "Bu kongrede aday olmayacağım"

"Daha önce başkanlık için adınız geçmişti. Seçim için neler söylersiniz?" sorusuna Sadettin Saran net bir yanıt verdi. Saran, "Türkiye'de her 10 kişiden birine başkan deniyor. Ben aday olmak için aday olmam. Fark yaratacağıma inandığım zaman aday olurum. Fenerbahçe şampiyonluğa giderken, kenetlenmeliyiz. Bu kongrede aday olmayacağım. Bu yönetim devam etmeli" diye konuştu.

"Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı"

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmesini yapan Saran, "Fenerbahçe, şampiyonluğun en güçlü adayı dedim. Hala o noktadayım. Bazı sıkıntılar var ama Nelson Mandela'nın çok güzel bir sözü vardır. Mandela, 'Ben hiç kaybetmedim, ya kazandım ya öğrendim' diyor. Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı" dedi.

Sadettin Saran: "Mesut Özil'i getirdikleri için yöneticileri tebrik etmek lazım"

Senin için hazırladığımız haberler