Sadettin Saran’dan Zlatan İbrahimovic'e gönderme

Akın Ungan
09.02.2022 - 21:27 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 14:01

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Milan'ın futbolcusu Zlatan İbrahimovic’e göndermede bulundu.

Sadettin Saran’dan Zlatan İbrahimovic'e gönderme

AJANSSPOR HABER

Milan’ın yıldızı Zlatan İbrahimovic'in iki gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşım çok ses getirmişti.İsveçli golcü paylaştığı, ayakları kum torbasına sarılı bir şekilde mekik çektiği video, sosyal medyada gündem oldu. 40 yaşındaki forvetin kondisyonu ve fiziği de video sonrasında sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni alırken, genç futbolculara adeta taş çıkarttı.

Videonun paylaşılmasından sonra bugün, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran da aynı spor hareketini yaparak, sosyal medya hesabında paylaştı. Saran, paylaştığı videonun altına Zlatan Ibrahimovic’i etiketleyerek, "Günaydın" yazdı. İş insanı Saran’ın paylaşımına beğeni yağdı.

Türkiye 50 metre serbest yüzme rekorunu kırmıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Kentucky Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği eğitimi alan Saran, okulun yüzme takımının kaptanı oldu. 1985'te üniversitenin en değerli sporcusu seçildi. Türk Milli Yüzme Takımı kaptanlığı da yapan Saran, o dönemde Türkiye 50 metre serbest yüzme rekorunu kırdı.

Senin için hazırladığımız haberler