Sadettin Saran iftar salonunda Kırıkkaleli hemşehrilerini ve öğrencileri ağırladı
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Kırıkkale Yahşihan Belediyesi’nin iftar salonunda hemşehrilerini ve öğrencileri ağırladı.

Son 5 Haber

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde

Diego Carlos'a yeni bir talip çıktı!

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? Mohamed Salah, ilk 11'de oynayacak mı? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, memleketi Kırıkkale'de hemşehrileri ve öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi.
Sadettin Saran, Kırıkkale Yahşihan Belediyesi’nin daha çok üniversite öğrencilerine hizmet veren iftar salonunda, hemşehrilerini ve öğrencileri ağırladı.
Saran, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaparak, bu güzelliği hemşehrileriyle paylaştı. Katılımcılar sıcak bir ortamda oruçlarını açtı.

Geçen hafta Hatay'daydı
Sadettin Saran, Ramazan ayı kapsamında geçtiğimiz hafta Hatay'a giderek, Hataylı vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelmişti.
Antakya’nın Defne ilçesinde açtığı Atatürk Spor Salonu ve Geraldine Etüt Merkezi’nin bahçesinde kurulan Hatay Büyükşehir Belediyesi iftar çadırında Hataylıları ağırlayan Saran, deprem sonrası Hataylıların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, dayanışmanın önemine dikkat çekmişti.