Sadri Şener: "Parayla Trabzonsporlu olmuyorlar"

27.10.2020 - 14:21 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 14:35

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener'den Eddie Newton ve Abdülkadir Ömür açıklaması geldi. Şener, "Antrenörümüzün zayıf olduğunu anladım. Kendisini de tanımıyorum" dedi. İşte detaylar...

Sadri Şener: "Parayla Trabzonsporlu olmuyorlar"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener, takımın genel durumu, teknik direktör Eddie Newton ve Abdülkadir Ömür hakkında açıklamalarda bulundu.

"Antrenörümüzün zayıf olduğunu anladım"

Serkan Genç'e konuşan Şener "Sonuçlara üzülüyorum tabii ki, ama çok eskisi gibi ince takip edemiyorum. Antrenörümüzün zayıf olduğunu anladım. Kendisini de tanımıyorum. Yönetimde belli bir gayretin içinde transfer yapmak kolay değil orada mı hata yapıldı süreç belirleyeecek. Muvaffak takımda oyuncuların gitmesi hoş olmuyor. Sosa, Novak, Sörloth bunları takviye etmek lazım. Ahmet Ağaoğlu ile konuşmadım, bir şeyler düşünürler.

 

"Küme hattının oraya gelmiş"

Yenmen lazım, geçen seneden sonra bu kadar düşüş yaşamak çok kötü. Küme hattının oraya gelmiş. Böyle gitmez gitmemesi lazım. 1. madde tecrübe, dünyada hiçbir genç kriz ortamı yönetememiştir. Başından geçmiş olması lazım, yardım edilmeli" dedi. 

"Antrenörü bilmediğim için iyidir kötüdür ortadır diyemiyorum"

Oyuncuların formsuzluğu ile ilgili konuşan Şener "Antrenörü bilmediğim için iyidir kötüdür ortadır diyemiyorum. Transferlerin arka planlarından haberim yok. Eskisi kadar yerli oyuncu yok. Parayla transfer ettiğin oyuncu ertesi gün Trabzonsporlu olmuyor. Para için o takımda ona da profesyonel diyorlar, belli bir zaman geçtikten sonra takıma bağlanıyor ve farklı sonuçlar oluyor. Yerli oyuncuları takviye etmen lazım. Yenilince kaynarsın ilk kez olmuyor.

"Gördüğüm kadarıyla müthiş şeyler olmuyor"

Tuhaf tuhaf da yenilgileri var Trabzonspor’un. Başakşehir’e kendi sahanda yeniliyorsun. Son derece gurur kırıcı. Kendi sahanda yenilme alışkanlığı kapıldığında öyle gider.  Erken tedbir almak lazım, kesip atmak lazım ki aradaki farkı kapatabilesin. Çok açılmaya başladı fark. Yerli oyuncuların hiçbiri Trabzonspor’a uygun değil. Hemen oturması lazım Trabzonspor’da… Gördüğüm kadarıyla müthiş şeyler olmuyor" şeklinde konuştu. 

"Abdülkadir geçen seneki Abdülkadir değil "

Son olarak Abdülkadir Ömür ile ilgili soruyu cevap veren Şener "Abdülkadir geçen seneki Abdülkadir değil kendisini zorlamıyor belki başka bir problemi var" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler