Sadi Tekelioğlu'ndan Tudor'a çok sert eleştiri!

30.10.2017 - 12:11 | Son Güncellenme: 30.10.2017 - 12:11

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında sarı kırmızılıların teknik direktörü Tudor'un Trabzonspor'un futbolunu eleştirmesine bordo mavili takımn eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu tepki gösterdi.

Tekelioğlu A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada, Tudor'u eleştirirken Trabzonspor'un eski teknikdirektörü Ersun Yanal'a da göndermelerde bulundu.

İşte Tekelioğlu'nun açıklamaları:

Herkes gibi bende hayretler içerisindeyim Galatasaray gibi önemli bir kulübün teknik direktörünün Trabzonspor’un dünkü oyunu için ‘oynatmadılar, yan toplara odaklandılar, sert oynadılar’ demesi çok yanlış. Tudor kendisini bir milli takım hocası filan zannedip konuşuyor. O öyle olmaz. Kimse nasıl oynayacağını Tudor’a soracak değil. Tudor karşısında bir Ersun Yanal oyunu bekliyordu. Sanırım Ersun Yanal’ın gittiğinden haberi yoktu. Rıza hoca Antaylaspor’da iken Tudor’a karşı oynamıştı ve Galatasaray’ın oyununu biliyordu. Bana göre Antalya’daki maçı da Antalyaspor hak etmişti. Antalya’daki maçta da çok zorlanmışlardı. Galatasaray dün zaten hiç oynamadı. Trabzonspor’un taktik anlayışını eleştirmek hiçbir teknik adama yakışmaz. Trabzonspor oyun şekliyle müsabakayı hak etti. Tudor başka maçlarla karıştırdı sanırım.

KUCKA VE SOSA YANAL'IN GİDER AYAK HEDİYESİ

Sosa ile Kucka, Ersun Yanal’ın giderayak Trabzonspor’a hediyesiydi. Maalesef Yusuf’un olduğu yerde Sosa transferi yapılmazdı. Hem Sosa hem Kucka’nın Trabzonspor’a inanılmaz maliyetleri oldu. Okay ile Onazi'nin olduğu yerde de Kucka'ya da gerek yoktu. Başkan, Yanal'a inanarak bu iki transferi gerçekleştirdi. Bunlara hiç gerek yoktu. Alınacakları zaman söylemiştim, Yusuf'un yeri kayacak diye. Yusuf da performansından uzak kalacak diye. Bana göre sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en iyi duran top kullanan oyuncusu Yusuf. Sosa gelince o kullanmaya başladı ve Yusuf'un özgüveni kayboldu. Rıza hocanın gelmesiyle söyledim Sosa'nın oynamayacağını tahmin ettim. Çift orta saha oynuyorsanız önde Yusuf oynar. Sosa'nın kariyeri olabilir ancak mücadele edeceksiniz. Şu anda Yusuf, Sosa'nın çok önünde. (Haber 61)

Senin için hazırladığımız haberler