Sadık Çiftpınar Radyospor'a konuştu! Galatasaray'a transfer olacak mı?

12.06.2018 - 16:50 | Son Güncellenme: 12.06.2018 - 19:50

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Sadık Çifttpınar transfer gündemine girdiği Galatasaray ve geleceği hakkında konuştu. Altyapısında oynadığı Galatasaray'a transferi ve Fatih Terim hakkında düşüncelerini de paylaşan Sadık Çiftpınar, büyük takımlarla anılmasının gurur verici olduğunu da ifade etti

Sadık Çiftpınar Radyospor'a konuştu! Galatasaray'a transfer olacak mı?

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Sadık Çifttpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

 Sadık Çiftpınar, transfer gündemine girdiği Galatasaray ve geleceği hakkında konuştu

"Şu an tatildeyiz zaten profesyonel oyuncunun çok uzun tatili olmuyor. Tatil çok olmuyor zaten orada da çalışıyoruz"

'Hücumun yanında artık savunma da çok önemli'

"Atletico Madrid bu sezon Simeone ile UEFA Avrupa Ligi kazandı. Savunma özelliği ön planda olan takım. Hücumun yanında artık savunma da çok önemli olunca bu bölgede oynayan oyuncular daha çok değer kazandı"

'Geçen sezon çok önemli işler yaptık'

"Biz zaten bu sezon Malatyaspor olarak önce gol yememek üzerine çalıştık. Sonuçta ileri de bir şekilde gol bulursunuz. Zaten 45 gol yedik en az gol yiyen 6. takım olduk"

"Sezon başında düşme adayı olarak görülüyorduk. Biz gerçekten hoca, personel, takım olarak önemli işler yaptık. Çok maliyetli takımlar düştü mesela baktığınız zaman geçen sezon kupayı kazanan Konyaspor bizim altımızda ligi bitirdi"

"Bana gelen bir teklif yok Galatasaray'dan. Ben açıkcası çok gurur duyuyorum. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlarla adımın anılmasını gurur duymamı sağlıyor. Malatyaspor'un bende emeği büyük. Böyle bir durum olacaksa kulübümün kazanmasını isterim"

'Kulübümüzün ve bizim menfaatine olmasını temenni ederim'

"Başkanımız ile bugün görüşeceğiz. Belki onlara gelmiştir. Kulübümüzün ve bizim menfaatine olmasını temenni ederim. Benim bir yıl daha sözleşmem var. Olmazsa takımımda devam ederim"

'Fatih Terim ile çalışmak istemeyecek kimse yoktur'

"Fatih Terim çok büyük değer. Yerli bir oyuncu olarak onunla çalışmak istemeyecek kimse yoktur. Kendisi benim hemşehrim olur. Burada kulübün verdiği karar önemli sonra bizde kendi geleceğimiz açısından değerlendirmek isteriz"

"Herkes için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun isterim. Sağolsun başkanım her zaman söylüyor. İsteyen büyük takım olursa yardımcı olurum demişti"

'Benimde örnek aldığım karakter çok büyük bir kaptan Puyol'

"Saçlar nedeniyle Puyol diye adlandırıyorlar. Çok uzun bir stoper değildi belki öyle benzetiliyordur. Dante, David Luiz gibi oyunculara benzetilmek güzel. Benimde örnek aldığım karakter çok büyük bir kaptan Puyol umarım biz de onun gibi olabiliriz"

Senin için hazırladığımız haberler