Sadık Çiftpınar transferi hakkında Radyospor'a konuştu!

16.08.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 20:19

Sadık Çiftpınar transferi hakkında Radyospor'a konuştu!

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Sadık Çiftpınar transferi hakkında da açıklamalar yaptı

"Lige galibiyet ile başlamak iyi bir motivasyon oldu. Fenerbahçe lige yeni yönetim ve yeni teknik adam ile heyecanla başladı. Hocamız bize rakibin analizini yaptı. Sahamızda kazanmak istiyoruz"

"Göztepe deplasmanında puan çıkartmak hatta kazanmak kolay bir şey değil"

"Göztepe deplasmanında puan çıkartmak hatta kazanmak kolay bir şey değil. Göztepe eksik kalmasına rağmen çok iyi mücadele etti. Bizim için çok iyi bir moral oldu. Alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz"

"VAR sistemi olmasa belki puan bile alamayacaktık"

"VAR sistemi olmasa belki puan bile alamayacaktık Göztepe maçından. Kararların doğru olması tartışmanın gereksiz olduğunu gösteriyor. Uygulama güzel belki süre biraz daha kısalırsa daha iyi olacaktır. Hakemlere de yardımcı oluyor. İnşallah katkı sağlar diyorum"

"Fenerbahçe'nin geçen seneden kalan bir kadrosu var. Bir heyecanları var ama henüz sadece üç resmi maç oynadılar. Taraftarın desteği ile yukarıları zorlayan bir takım. Duran toplarda etkili olduklarını beklerini iyi kullandıklarını biliyoruz."

"Takımımın başarısından başka bir şey düşünmüyorum"

"Transferim hakkında çok yazıldı, çok çizildi ama artık lig başladı. Takımımın başarısından başka bir şey düşünmüyorum. 15 gün içinde neler olur bilemem. Burada bana çok büyük değer veriliyor ve sonuna kadar takımım için çalışmaya devam ediyorum"

Senin için hazırladığımız haberler