Sadık Çiftpınar ve Adem Büyük hakkında resmi transfer açıklaması! Galatasaray ve Trabzonspor...

29.06.2018 - 18:00 | Son Güncellenme: 29.06.2018 - 18:00

Evkur Yeni Malatyaspor'un deneyimli oyuncuları Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar'ın transferde ismi sık sık Galatasaray ve Trabzonspor 'la anılıyor. 

Her iki futbolcunun transferi konusunda E. Yeni Malatyaspor cephesinden açıklama geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Nabil El Zhar'ın transferi gerçekleşmedi!'

Geçen sezonun değerlendiremesini yaparak sözlerine başlayan Ali Ravcı, transfer çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Ravcı, "Süper Lig zor bir lig. Hedefimiz Süper Lig'deki ilk sezonumuzda kalıcı olmaktı. Bunu da başardık. Mutluyuz. 1 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da başlayacağız. Hocamızla sık sık görüşme halindeyiz. Ahmet İldiz ve Alexic ile sözleşme imzaladık. Takviyelerimiz devam edecek. Görüşmelerimiz devam ediyor. Sağ ve sol kanat için arayışlarımız var. Santrfor arıyoruz. Sağ kanat pozisyonu için Nabil El Zhar'la görüştük fakat bu transfer gerçekleşmedi. Khalid Boutaib'in Dünya Kupası'ndaki performanısı bizi mutlu etti" dedi.

Sadık Çiftpınar ve Adem Büyük, Malatyaspor'dan ayrılacak mı? Açıkladı!

Ali Ravcı, Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar için ise, "Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar çok değerli oyuncu. Şu ana kadar kulübümüze gelen resmi teklif yok. İkisi de bizim için değerli oyuncualar. Fakat değerini bulduktan sonra iki oyuncumuzu da satabiliriz. Henüz belirlenen bonservis miktarı yok" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler