Sadık Çiftpınar'dan transfer açıklaması: "Kulüplerin anlaşması..."

04.01.2019 - 16:44 | Son Güncellenme: 04.01.2019 - 19:44

Sadık Çiftpınar'dan transfer açıklaması: "Kulüplerin anlaşması..."

Transferin gözde isimlerinden Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Sadık Çiftpınar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ben ve başkanımız Yeni Malatyaspor'a en iyi parayı kazandırmak istiyoruz. Kendi çalışma azmime güveniyorum. Bu süreçleri çalışarak kapatmaya çalıştım. Ben artık zamanımın geldiğini düşünüyorum. İnşallah hayırlı bir süreci yaşarız.

Hangi takımda oynamak istiyor?

Galatasaray'ın altyapısında yetiştim. Alt liglerden geldim. Bunun için çok mutluyum. Şu an iki büyük camia benimle ilgileniyor. Taraftarlardan destek mesajları da alıyorum. Geleceğim açısından en doğru kararı vermek istiyoruz. Öncelikle kulüplerin anlaşması lazım. Şu an bu süreci takip etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.

Hocamızla beraber 1.5 seneyi aştı. Hem taktik olarak hem de kulüp yapısı olarak birçok şeyi değiştiriyor. Biz iyi niyetli ve karakterli bir takıma sahibiz. Geçen sene 43 puan topladık. Bu sene 2. konumdayız. Hocamı işini çok iyi yapan bir teknik direktör. İlerleyen süreçlerde hocamızın Malatyaspor'a ve Türk futboluna çok daha fazla hizmet edeceğini düşünüyorum. İkinci yarıda da umarım bu şekilde devam eder. Sahaya çıktığımız zaman kendimizden eminiz. Yapabildiklerimizin üstüne gidiyoruz.

Süper Lig'de son 2 sezonda 45 maça yakın oynadık. Milli takımı hak ettiğimi düşünüyorum. Lucescu çok saygıdeğer bir teknik direktör. Belki o bazı eksiklerimi görmüştür. Her zaman hazır olmamız lazım.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler