Sadık Çiftpınar'dan yeni açıklama: Takım kaptanı olarak yalancı çıkarıldım...

20.03.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 16:49

Yeni Malatyaspor'da Kasımpaşa maçında sarı kırmızılı taraftarlara yaptığı çirkin hareket nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Sadık Çiftpınar'dan yeni açıklama geldi. İşte detaylar...

Sadık Çiftpınar'dan yeni açıklama: Takım kaptanı olarak yalancı çıkarıldım...

Süper Lig'in 30. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Kasımpaşa'şa 2-0 mağlup olurken, karşılaşmaya ev sahibi takım kaptanı Sadık Çiftpınar ile taraftarlar arasında yaşananlar damga vurmuştu.

Taraftarlar protesto edince oyundan çıkmak istedi

Yeni Malatyaspor taraftarı tarafından protesto edilen ev sahibi takımın oyuncusu Sadık Çiftpınar, oyunu terk etmek istedi.

Ancak hem kendi takım arkadaşları hem de Kasımpaşa oyuncularının ısrarları üzerine oyuna devam eden Sadık'ın daha sonra kenara değişiklik işareti yaptığı görüldü. Bunun üzerine Teknik Direktör Cihat Arslan oyuncuyu maçın 80. dakikasında oyundan aldı.

Sadık'tan taraftara olay hareket

Maçın ardından ise tribünlerden çekildiği anlaşılan bir cep telefonu görüntüsü ortalığı karıştırdı. Bir seyirci tarafından çekildiği anlaşılan görüntüde kendisine olumsuz tezahürat yapan seyircilere dönen Sadık Çiftpınar, yıllar önce Fenerbahçe maçında gol attıktan sonra Pascal Nouma'nın hareketine benzer bir şekilde cinsel organını tutup, seyirciye doğru bir protesto eyleminde bulunuyor.

Süresiz kadro dışı bırakıldı

Yaşananların ardından Yeni Malatyaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Sadık Çiftpınar kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Kümede kalma savaşının psikolojisiyle ne olursa olsun bir profesyonel futbolcuya yakışmayacak o görüntüye sebebiyet vermek hiçbir şekilde kabul dilemez" ifadelerini kullanan tecrübeli oyuncunun paylaşımı şöyle:

Senin için hazırladığımız haberler