Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan'dan Sadık Çiftpınar Açıklaması

Akın Ungan
19.03.2022 - 16:03 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 17:04

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Cihat Arslan, Sadık Çiftpınar'ın tepkilerden dolayı sahadan çıkmak istemesi hakkında konuştu.

Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan'dan Sadık Çiftpınar Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Yeni Malatyaspor 2-0 kaybetti. Maça Sadık Çiftpınar'ın, taraftarından gördüğü tepkilerden dolayı sahayı terk etmek istemesi damga vurdu. Karşılaşma sonunda teknik direktör Cihat Arslan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

"Belki onları yesek üzülmeyecektim"

Cihat Arslan, "Biraz donuk buldum takımı. Bu maçı daha tempolu oynamamız gerekiyordu. Bu biraz psikoloji ile alakalı. Kırılma anları yaşıyoruz. Kasımpaşa 2 tane pozisyon buldu ilk yarı bunları atabilirdi, biz de bulduk. Maç gitti geldi. Belki onları yesek üzülmeyecektim. Sonra kötü gol yedik. Daha sonra zorunlu bir değişiklik yaptık. O plan da tutmadı." dedi.

"Üzgün olmak yetmiyor"

Kasımpaşa hakkında değerlendirmelerde bulunan Cihat Arslan, "Kasımpaşa'nın tabii ki giren çıkan oyuncuları daha farklı. Ligin devre arasını en iyi geçiren takımlarından. Biz de üzgünüz ama üzgün olmak yetmiyor." ifadelerini kullandı.

"Rakip daha iyi alıyor"

Sözlerine devam eden Arslan, "Önümüzde çok uzun haftalar var. Sahaya çıktığımız zaman daha iyisini yapmalıyız. Herkese karşı sorumluluklarımız var. Antrenman yapmadan, çok zorlamadan karşılığını burada alamıyorsunuz, rakip daha iyi alıyor." şeklinde konuştu.

Sadık Çiftpınar hakkında açıklama yaptı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sadık Çiftpınar'ın maçtan çıkmak istemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

İlgini Çekebilir
VİDEO - Maçı terk etmek isteyen Sadık Çiftpınar'a rakip oyunculardan destek
Habere Git

"Saha içinden, saha dışına tepki olmaz"

"Üzgünüm tabi ki. Taraftarın tepkisi vardır, bize de olur. Ama bizim taraftar diyaloğumuz olmaz. Saha içinden saha dışına olmaz, saha dışından saha içi oluyor, bu olumlu da algılanabiliyor. Biz saha içindekiler dışarıya cevap vermemiz gerekiyor, bağlar kopuyor. Daha dikkatli olmak lazım."

"Belki burada olmak istemez"

"Muhtemelen bundan sonra Sadık'ın şeyi biraz daha zor olur. Onu hem Sadık ile hem de başkan ile görüşmek lazım. Bunun neticeleri olur. Çok seviyoruz, kaptanımız ama o da belki burada olmak istemez, işler zorlaşır."

Neler yaşandı?

Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar, taraftarın tepkisi sonrasında kaptanlık pazubandını da çıkararak kenara geldi. Takım arkadaşları ve Kasımpaşalı futbolcuların sakinleştirmesi sonrasında tecrübeli stoper, bir süre oyuna devam ettikten sonra 79. dakikada yerini Philip Awuku'ya bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler