Sadık gözyaşlarını tutamamış!

02.05.2019 - 08:27 | Son Güncellenme: 02.05.2019 - 11:27

Sadık gözyaşlarını tutamamış!

Trabzonspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Sadık Çiftpınar'ın soyunma odasında gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan F.Bahçe'de Sadık Çiftpınar gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. 

Başarılı savunmacının maç sonunda soyunma odasında büyük üzüntü yaşadığı ve arkadaşlarından gözyaşları içerisinde özür dilediği belirtildi. 

“Kulüp sadakati” en yüksek isimlerin başında gelen 26 yaşındaki stoperin, “Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim ama buna sevinemeyecek haldeyim” diyerek ağladığı öğrenildi.

 

BİR DE PARA CEZASI ALACAK

Başarılı futbolcu, PFDK’nın sevk gerekçelerinde yer alan talimatlara aykırı hareket maddesinde dolayı para cezası alacak. 

“Herhangi bir nedenle müsabakadan ihraç edilen, disiplin kurullarının vermiş olduğu cezaları devam eden veya yetkili makamlar tarafından idari tedbir konulmuş kişiler flaş röportajlara katılamazlar” maddesini ihlal ederek, maçın hakemi Cüneyt Çakır hakkında “Avrupa’da iyi maç yönetiyor ama bu kırmızı yanlıştı. Allah biliyor” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler