Sadio Mane, neden evlenmediğini açıkladı!

Orhan Gülek
17.06.2022 - 17:27 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 17:32

Liverpool'un Senegalli yıldızı Sadio Mane çok tartışılacak bir demeç verdi. Yıldız futbolcunun sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. İşte detaylar...

Sadio Mane, neden evlenmediğini açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de Liverpool formasıyla başarıdan başarıya koşan ve bu sezon ayrılması beklenen Sadio Mane özel hayatıyla ilgili konuştu. Senegalli yıldız hayranları tarafından kendisine sorulan "Neden evlenmiyorsun?" sorusuna ses getirecek bir cevap verdi.

"Sosyal medya kullanmamalı"

Allsoccer'da yer alan habere göre; Mane, kadın hayranlarının sorduğu "Neden evlenmiyorsun?" sorusuna: "Bana neden evli olmadığımı soran bir sürü kız gördüm ama zamanlarını boşa harcadıkları için üzgünüm. Evleneceğim kadın sosyal medya kullanmamalı. Allah'a saygısı olan ve dua eden bir kadınla evlenmek istiyorum." diye yanıt verdi. Bu cevap sosyal medyada çok tartışıldı.

Sadio Mane, Bayern Münih'e mi transfer olacak?

Öte yandan Liverpool'dan ayrılma kararı alan Sadio Mane'nin yeni takımı belli oldu. Alman devi Bayern Münih, yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Kulüpler arasında yapılan son pazarlığın olumlu geçtiği ve transferin tamamlanma aşamasına geldiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Thomas Müller'den Liverpool golcüsü Sadio Mane transferine olay açıklama
Habere Git

Prensip anlaşmasına vardı

Sky Sports'un haberine göre; daha önce Sadio Mane ile prensip anlaşmasına varan Almanya şampiyonu Bayern Münih, reddedilen ilk teklifinin ardından Liverpool'a 50 milyon euro önerdi ve İngiliz ekibi ile anlaşma aşamasına geldi.

Sadio Mane'nin performansı

2016 yılında Southampton'dan Liverpool'a 41 milyon euro karşılığında transfer olan Sadio Mane, çıktığı 269 maçta 120 gol 37 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler