Sadio Mane ve Virgil van Dijk, Chelsea maçını değerlendirdi

13.08.2019 - 22:32 | Son Güncellenme: 13.08.2019 - 22:32

Liverpool'un yıldız oyuncuları Sadio Mane ve Virgil van Dijk, UEFA Süper Kupası'nda karşılaşacakları Chelsea maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Çok sayıda başarılı savunma oyuncusu var. Bilmiyorum açıkçası."

Alisson Becker listede yok?

Bu da görüşe göre değişir. Bu kararı kimlerin verdiğini bilmiyorum. Tabii ki dünyanın en iyi kalecilerinden birisi, belki de en iyisi. Bu bir karar ve herkes buna saygı duymak zorunda. Her 2 açıdan da söyleyebilirim. Biz onları tanıyoruz onlar da bizi tanıyor. Sezonun başındayız. Herkes bir ara vermişti ve tekrar hazırlandı. Tabii ki bizde bu kupayı kazanmak için buradayız. Elimizden geleni yapıp kupayı müzemize götüreceğiz.

"Sneijder inanılmaz bir oyuncu"

İşinize bakıp elinizden geleni yapıp her şeyinizi takıma vermelisiniz. Ben de çalışmak ve kendini iyi bir yere getirmek istiyorum. Sneijder inanılmaz bir oyuncu. Lider olarak Hollanda'da liderdi bizim için. İnanılmaz bir oyuncu. Tabii ona gelecekte başarılar diliyorum. Adrian şu anda ikinci haftadır aramızda ve her gün çalışıyoruz, birlikteyiz. Premier Lig'de yıllarca oynadı. Hepimiz birlikte iş yapmalıyız. Onun aramızda olması iyi O da görevini yerine getirecektir.

Bu kararlar önümüzdeki aylar için belli olacak. Benim bu kararları etkileme şansım yok. Bu adaylara bu ödüllere aday gösterilmek benm için onur verici. Ben oynamaya devam edeceğim. Potansiyelimi geliştireceğim. Her gün kendimi geliştirmek istiyorum. Ben kulüpteki görevime odaklanıyorum ve bu şekilde çalışıyorum.

Kadın hakem hakkında...

Bizim için farketmez. İyi bir seçim hakem olarak doğru kararları da verecektir. Biz tabii ki kendimizi oyuna vereceğiz. Bu konuda cinsiyet önemli değil. Kalite var. Aksi olsa bu maça verilmezdi. Özgeçmişine baktığınız zaman iyi maçlar çıkarmış. Cinsiyet hiç fark etmiyorum.

Sadio Mane'nin açıklamaları

İstanbul hakkında ne düşünüyorsun?

Şansımız olan bir saha burası. Umarım yarın da aynı olur. Kazanan taraf oluruz. Şanslı bir şehir olma özelliğini sürdürmek istiyoruz.

Manchester mağlubiyeti hakkında...

Sanırım ben maçı izledim. Bu 4-0 bir mağlubiyet vardı ama bazı fırsatlar yakaladılar. Ancak Manchester oynadı ve kazanmayı da hak etti. Umarım biz de aynısını yaparız. Biz onları tanıyoruz onlar da bizi tanıyor. Elimizden geleni yapıp maçı kazanmak istiyoruz. Dürüst olmak gerekirse siz Chelsea'yi benden daha iyi tanıyorsunuz. Biz de Liverpool oyuncusuyum. Ben Liverpool'da oynuyorum. Tabii ki elbette Chelsea için önemli bir oyuncu Kante. Chelsea ile bir şey söylemem.

Yarın hazır olacağız ve her şeyimizi sahaya yansıtacağız. Messi'yi herkes iyi biliyor, onun ne kadar iyi oyuncu olduğunu biliyor. Bu ödülleri kazanmak iyi ama bizim için önemli olan kupaları kazanmaktır. Yarın için hazır hissediyoruz. Her şey beyinde başlayıp beyin de bitiyor. Ben buna alışığım.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler