Sadri Şener'den adaylık açıklaması ve Burak sözleri: 'Taşıyamıyor'

08.11.2018 - 02:46 | Son Güncellenme: 07.11.2018 - 23:56

Trabzonspor Kulübü eski başkanı Sadri Şener'den kongre ve Burak Yılmaz hakkında açıklama geldi.

Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener’den adaylık ve Burak Yılmaz açıklaması geldi. Başkan Şener, Burak Yılmaz’a tepki gösterirken aday olmayacağım açıklamalarında bulundu.

'Aday değilim'

Aralık ayında yapılacak kongre ile ilgili ilgili konuşan Şener “Adaylık düşüncemiz kesinlikle yoktur, kaç yaşına geldik artık bu işlere girmek istemiyorum. Uzaktan desteğimi vermek hedefim“ dedi.

'Ağaoğlu'nun Allah yardımcısı olsun'

Ahmet Ağaoğlu yönetimini beğendiğini ifade eden Şener “Büyük mücadele veriyorlar inşallah muvaffak olurlar. Bu yükün altına girmek kolay değil. Yönetimler hakkında konuşmak kolay değil, bunun altından çıkmak önemli, Kolay iş değil. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu. 

'Burak meşhurluğu taşıyamıyor'

Burak Yılmaz konusuna da değinen Şener “Son yaşanan olayları biraz da olsa takip edebildim. Burak pek ilgi alanımda olmayan bir isim. Bizim dönemimizde bize yurt dışından teklif var dediler meğerse hikayeymiş. Galatasaray yatırdı parasını aldı. Trabzonspor’da eskiden bir kriter vardı bizden giden oyuncuyu geri almıyorduk, o bozuldu. İlk gün olduğu gibi yine de söylüyorum Trabzonspor'a gelmesi büyük hataydı. Başkanlık yapmış olsaydım asla almazdım, o kadar da değil. El kol hareketleri hiç hoş şeyler değil. Bazen meşhurluğu taşıyamıyorlar sonra dağılıyor. Verilen ceza bana göre hafif bir cezaydı" şeklinde konuştu.  (61 Saat)

Senin için hazırladığımız haberler