Sadri Şener'den Başakşehir açıklaması: "Organize bir iş varsa..."

30.06.2020 - 17:28 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 17:32

Sadri Şener'den Başakşehir açıklaması: "Organize bir iş varsa..."

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Galatasaray - Trabzonspor maçı nasıl geçer? Şampiyonluk yarışı nasıl geçer? Trabzon Barosu'nun başvurusunu nasıl değerlendirdi? FIFA'dan gelen ceza CAS'tan döner mi?

Cüneyt Çakır'ın atanması doğru bir karar!

Süper Lig'de bu hafta oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçını değerlendiren Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, "Cüneyt Çakır'ın atanması doğru karar. Arada bir puan farkı var ancak ben umutluyum. Çok iyi bir futbol oynuyoruz. Galatasaray'ı yenemezsek işin bir espirisi kalmıyor. Şampiyon olmak isteyen bir takım rakiplerini yenmeli. Zor bir maç ancak galibiyet mecburiyetimiz var. Galatasaray'ı yenersek daha anlamlı bir şampiyonluk kazanırız. 

Hüseyin Cimşir'e sahip çıkmalıyız!

Seyircisiz maçların Baaşakşehir lehine olduğunu söyleyen Şener, "Koronavirüsen dolayı maçlar seyircisiz oynanıyor ancak Başakşehir'in zaten seyircisi yok. Onlar alışık. Bu durum Başakşehir için bir avantaj. Galatasaray, Başakşehir'i yenseydi bizim için daha iyi olacaktı. Hüseyin Cimşir'e sahip çıkmak lazım. Hüseyin Cimşir umarım başarılı olur. Türkiye Kupası'nda da final oynayacağız. Yönetimimizi çok başarılı buluyorum. Bu işleri artık gençler yapmalı ve iyi işler yapıyorlar" dedi.

Trabzonspor sahipsiz değil!

Trabzon Barosu'nun Başakşehir aleyhine yaptığı başvuruyı değerlendiren Sadri Şener, "Trabzon Barosu hukuki bir eylem yaptı. Bu doğru bir iş. Böyle bir şey varsa ortaya çıkmalı. Bu durum Trabzonspor'un sahipsiz olmadığını gösteriyor. Trabzon'da önce Müslümanlık daha sonra da Trabzonsporluluk geliyor. Bizden daha büyük şehirlerin böyle bir takımı yok. Burada bizim takımda da kabahat var. 90+5'te gol yenmez. Son dakikaları daha da ciddiye almak lazım." ifadelerini kullandı.

"Aldığımız ceza CAS'tan dönecektir"

Son olarak Trabzonspor'un FIFA'dan aldığı cezayı değerlendiren Sadri Şener, "Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır bize ciddi paralar kazandıracak. Alttan daha bir üsür oyuncu geliyor. Bu paralarla işin içinden çıkamazsınız. Bu oyuncuların hepsi satılmamalı. Bu sezonu 2 kupayla kapatırsak ekonomik olarak rahatlarız. Benim zamanımda Şampiyonlar Ligi'ne katıldık ve orada ilerledik. Şampiyonlar Ligi'ne katılırsanız artıya geçiyorsunuz. FIFA'dan gelen cezanın CAS'tan döneceğini düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler