Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cenazesinde Ece Erken'in Görüntüleri Yürek Parçaladı

Akın Ungan
28.01.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 16:32

Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde Ece Erken'in görüntüleri yürek parçaladı. Ece Erken ne dedi?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cenazesinde Ece Erken'in Görüntüleri Yürek Parçaladı

Eski Beşiktaş yöneticisi ve ünlü televizyon sunucusu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşi ve sevenlerini derinden üzen acı olay sonrası Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, bugün Rize'de defnedildi.

Ece Erken, kayınpederi ve kayınvalidesi ile camiye geçti

Dün gece İstanbul’dan Rize’nin Fındıklı ilçesine getirilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Fındıklı Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze namazının kılınacağı ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne getirildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin getirilmesinin ardından taziyeleri kabul etmek için kendilerine tahsis edilen Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'nden eşi ünlü sunucu Ece Erken, babası Akif ve annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu, camiye geçti.

Ece Erken yürek parçaladı

Ece Erken, eşinin tabutunun başına geçerek tabuta sarılıp gözyaşı dökerken, arkadaşları kendisini güçlükle teskin etti. Anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu da oğlunun tabutu başında gözyaşı dökerken, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman da camiye gelerek, aileye taziyelerde bulundu.

"Onun yerine keşke ben ölseydim"

Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.

Senin için hazırladığımız haberler