Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle sarsılan Ece Erken'in en büyük isteği

Orhan Gülek
03.02.2022 - 15:53 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 16:04

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahla vurularak öldürülmesi sonrası en büyük arzusunu açıkladı. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle sarsılan Ece Erken'in en büyük isteği

AJANSSPOR - HABER

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahla vurularak öldürülmesinin yankıları sürüyor.  Eşini kaybeden Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hayatımı kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ece Erken: "Eşimin kanı yerde kalmamalı"

Regaip Kandili nedeniyle yeni bir paylaşım yapan Ece Erken, "Bu mübarek günde en büyük isteğim, eşimin canını alan Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın Emniyet Birimleri tarafından yakalanması ve 11 şerefsizle birlikte en ağır cezayı almaları. Tasarlayarak yaptıkları bu cinayetin cezasını çekmeliler. Eşimin kanı yerde kalmamalı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Orman, Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet nedenini açıkladı! Konu para değil...
Habere Git

"Kişiler yakalanarak tutuklanmıştı"

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, olayla ilişkisi olduğu belirlenen kişiler yakalanarak tutuklanmıştı.

Seyhan Soylu'nun iddiası gündem oldu

‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile geçen yıl telefonda görüştüklerini iddia etmişti. Soylu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun “İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece’nin ısrarı olmamış olsa. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor Seyhan bana akıl ver lütfen” dediğini öne sürmüştü.

Seyhan Soylu, "Elimde ses kaydı var" iddiasında bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler