Sağlam iddia: ‘Pazar günü Süper Lig’e çıkmaya hazırız’

05.05.2021 - 18:42 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 18:51

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, TFF 1. Lig’deki şampiyonluk yarışının son haftası için iddialı açıklamalarda bulundu.

Sağlam iddia: ‘Pazar günü Süper Lig’e çıkmaya hazırız’

AJANSSPOR-HABER

 

TFF 1. Lig’in 34. haftasında normal sezonun son maçına çıkacak olan Samsunspor, 9 Mayıs Pazar günü oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, play-off gibi bir düşüncelerinin olmadığına değinerek, Adanaspor maçına ve Süper Lig’e çıkmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Cezalı Djedje Adanaspor maçında yok

Ligin sonuna geldiklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Geçen hafta Kovid-19’a yakalanan 2 futbolcunun tedavisi devam ediyor. Hafta sonu yapılacak test ile onların da negatif olmasını bekliyoruz. Djedje cezalı olduğu için oynayamayacak. Başka bir eksikliğimiz yok” diye konuştu.

'Önümüze birçok engel çıktı'

Diğer maçlar yerine kendi karşılaşmalarına odaklanacaklarını belirten Sağlam, “Son 3-4 haftada olduğu gibi iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Adana’da önce kendi işimizi halledip, sonra da bizi Süper Lig’e taşıyacak sonuçları bekleyeceğiz. Sezon başından beri çok çalıştık, çok mücadele verdik. Önümüze birçok engel çıktı. Onları bazen geçtik, bazen de ayağımız takıldı ve tökezledik. Herkes bilsin ki iyi niyetle elimizden gelen her şeyi yaptık. İşi buraya kadar da getirdik” dedi.

 

Sağlam: Allah'ın adaleti şaşmaz

"Muhtemel bir play-off eşleşmesine mental olarak hazır mısınız?" sorusunu da cevaplayan Sağlam, şunları söyledi: “Bizim yapacağımız iş; son haftada bize yakışan şekilde mücadelemizi verip, ondan sonrasını da beklemek. Güvencemiz şu ki; Allah’ın adaleti şaşmıyor. Hak edene hak ettiğini mutlaka veriyor. Biz de buna inanıyoruz.”

'Samsunspor Süper Lig'i hak etti'

Süper Lig’i sonuna kadar hak ettiklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “İnşallah pazar günü şampiyonluğu, bir üst lige çıkmayı taraftarımız ve camiamızla hep beraber kutlayacağız. Şu anda takım şuna hazır. Biz pazar gününü ve pazar günkü Süper Lig hayalimizi düşünüyoruz. Ondan başka da düşündüğümüz hiçbir şey yok” yorumunda bulundu.

Samsunspor Süper Lig'e nasıl çıkar?

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor, Giresunspor ve Yılport Samsunspor son haftaya 74'er puanla giriyor. Averajla 3. sırada bulunan Samsunspor'un Süper Lig'e çıkabilmesi için kazanıp, Menemen deplasmanında oynayacak Adana Demirspor ve Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak Giresunspor'dan birinin puan kaybetmesi gerekiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler