Ertuğrul Sağlam, Tractor'de Devam Edecek Mi? Canlı Yayında Açıkladı...

İsa Kethüda
28.05.2022 - 09:17 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 09:20

İran Ligi takımlarından Tractor FK'yı çalıştıran tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam, geleceği ve Bursaspor'la ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Ertuğrul Sağlam, Tractor'de Devam Edecek Mi? Canlı Yayında Açıkladı...

AJANSSPOR HABER

İran Ligi ekibi Tractor FK Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Katar, Suudi Arabistan ve Türkiye'den teklifler aldığını söyleyen Sağlam, şartlar oluşursa İran'da kariyerine devam edeceğini söyledi.

'İran'da çok mutluyum'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Ertuğrul Sağlam, "Tractor taraftarlarının bize olan sevgisi inanılmaz. Başarımızla onların güvenini boşa çıkartmadığımız için çok mutluyum. Buradaki sözleşmem 29 Mayıs’ta sona eriyor. Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan’dan teklifler var ancak eğer hedeflerimize uygun koşullar oluşursa önümüzdeki sezon da Tractor’de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Bursaspor sözleri

"Şampiyonluk yaşadığımız, bir Şampiyonlar Ligi, üst üste 4 sene Avrupa'ya gittiğimiz Bursaspor’un küme düşmüş olması elbette beni çok üzdü. Ancak Bursa şehri buradan da çıkış yakalayacak birikim ve mücadele gücüne sahiptir. 

Kulüplerimizin ekonomik çöküşüne çözüm aranması gerekiyor. Mesela İran federasyonu yabancı transferlerine kısıtlama ve kriter getirip, ciddi yaptırımlar uyguluyor. Bizde denetleme mekanizması maalesef doğru çalışmıyor."

Senin için hazırladığımız haberler