"Saha içinde ben de o….u çocuğuna dönüşüyorum"

21.05.2020 - 18:39 | Son Güncellenme: 21.05.2020 - 18:54

"Saha içinde ben de o….u çocuğuna dönüşüyorum"

Geçtiğimiz günlerde otobiyografisini yayınlayan ve Mario Balotelli-Felipe Melo için söyledikleriyle gündeme oturan Giorgio Chiellini'den çarpıcı bir itiraf daha geldi. 35 yaşındaki oyuncu Luis Suarez ile 2014 Dünya Kupası'nda yaşadıkları hakkında konuşurken, Uruguaylı forvete kızgın olmadığını belirtti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Yaramazlıkları yapmasa ortalama bir oyuncu olurdu"

Luis Suarez'in yaptıklarını anlayışla karşılayan Chiellini: "Gerçek şu ki Suarez'in yaptığı yaramazlıklara hayranım. Bu yaramazlıkları yapmasa ortalama bir oyuncu olurdu. 2014 Dünya Kupası'nda garip bir şey olmadı. Sürekli Cavani ile mücadele halindeydim ve onu takip etmeye çalışıyordum. Gerçekten takip edilmesi zor birisiydi. Birdenbire omzumun ısırıldığını fark ettim. Hepsi bu" ifadelerini kullandı.

"Saha içinde ben de o….u çocuğuna dönüşüyorum"

"Suarez ve ben benzer oyuncularız. Onun gibi savaşçı oyuncularla karşılaşmayı seviyorum. Kendisiyle yaşadıklarımızdan 1-2 gün sonra onu aradım. Ancak benden özür dilemesine gerek yoktu. Çünkü saha içinde ben de o….u çocuğuna dönüşüyorum ve onunla gurur duyuyorum. Yaramazlık ve biraz da kötülük bu oyunun bir parçası. Bunlar hile olarak görülmemeli. Rakibinizin üstesinden gelmek istiyorsanız, akıllı olmanız gerekiyor"

Senin için hazırladığımız haberler