Rizespor Maçında Saha Karıştı, Kırmızı Kartlar Çıktı! Beşiktaşlı İki Oyuncu...

Akın Ungan
09.01.2022 - 20:54 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 21:11

Rizespor-Beşiktaş maçında Gökhan Gönül, Umut Meraş'a pozisyonunda oyundan atıldı. Arbedede Montero kırmızı kart gördü. Josef de Souza arkadaşına sert tepki gösterdi.

Rizespor Maçında Saha Karıştı, Kırmızı Kartlar Çıktı! Beşiktaşlı İki Oyuncu...

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçta saha karıştı. Hakem oyunculara kırmızı kart çıkarırken, Beşiktaşlı iki oyuncu arasında da tartışma çıktı.

Gökhan Gönül'ün müdahalesiyle başladı

Zorlu mücadelede Çaykur Rizespor'un kaptanı Gökhan Gönül, Umut Meraş'a yaptığı müdahale sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Pozisyonun sıcaklığıyla iki takım arasında tartışma çıktı. Bir anda karşılıklı itişmeye dönen olayda Montero'nun fitili ateşlemesi, maçın hakemi Alper Ulusoy'un kırmızı kart göstermesine sebep oldu.

Ayrıca Rizespor yedeklerinden Umar Aminu, sahaya girdiği için sarı kart gördü. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş puanları kaybetti ama gençleri kazandı
Habere Git

Beşiktaşlı iki futbolcu tartıştı

Montero'nun gereksiz yere gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalan Beşiktaş'ta Josef de Souza, takım arkadaşına çok sinirlendi. Montero hakeme itiraz etmeye devam ederken, Josef'den gelen tepkiyle şaşırdı. İkili kısa bir süre itişince, takım arkadaşları tarafından ayırıldı.

Montero'nun kariyerindeki ikinci kırmızı kart

1 Eyrlül 2021'de Atletico Madrid'den Beşiktaş'a transfer olan İspanyol stoper, kariyerindeki ikinci kırmızı kartı gördü. Montero daha önce 2019/20 sezonunda Deportivo La Coruña forması giyerken, 6 Ekim 2019 tarihinde oynadığı UD Almería maçının 85. dakikasında kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Hem golüyle hem centilmenliğiyle gönülleri fethetti
Habere Git

Montero'nun Beşiktaş kariyeri

Atletico Madrid'den 750 Bin Euro'ya transfer olan Montero, Beşiktaş formasıyla 29 maça çıktı. 22 yaşındaki genç İspanyol, 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Asist katkısında ise bulunamadı.

Montero, bu sezon ise Beşiktaş ile 12 karşılaşmada görev aldı. Toplamda attığı 2 gol de bu sezon geldi.

Senin için hazırladığımız haberler