'Sahada bıdı bıdı yapacağına top oyna'

21.12.2020 - 13:35 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 13:40

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Mert Hakan Yandaş'ın, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan maçta teknik direktör Erol Bulut'u yanına giderek, "Hocam vallahi böyle olmaz" diye bağırması büyük tepki topladı. İşte detaylar...

'Sahada bıdı bıdı yapacağına top oyna'

Ahmet UYKAN - AJANSSPOR

Son 6 haftada 4 kez yenilgiye uğrayan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'u hedef tahtası haline gelirken, bazı futbolcuların disiplinsiz hareketleri dikkat çekiyor. Özellikle 3-0 kaybedilen Gaziantep FK maçında Mert Hakan Yandaş'ın Erol Bulut'u yanına gelerek,"Hocam vallahi böyle olmaz" diye bağırması büyük tepki topladı.

"Tamam Mert Hakan, Fenerbahçe'ye büyük transferle geldi"

Mert Hakan'ın takım arkadaşı Ferdi Kadıoğlu'nu yeteri kadar mücadele etmediği gerekçesiyle Erol Bulut'a şikayet etmesi ünlü yorumcu Tümer Metin'in de dikkatinden kaçmadı. TRT Spor'da yorumculuk yapan eski milli futbolcu,"Tamam Mert Hakan, Fenerbahçe'ye büyük transferle geldi. 

"Önce ayaklar konuşacak, sonra çene"

Fakat Mert Hakan'ın sahada bıdı bıdı yaptığı kadar biz programda konuşmuyoruz. Ben bütün hafta konuşmuyorum. Önce ayaklar konuşacak, sonra çene" sözleriyle Mert Hakan'ı eleştirdi.

Caner ve Ozan'dan genç Oytun'a azar

Gaziantep FK maçında Mert Hakan'ın yanı sıra Caner Erkin ile Ozan Tufan'ın da saha içinde genç kaleci Oytun Özdoğan ile tartışmaları ekrana yansımıştı. 

"Nereye alıyorsun Caner abi?"

Oytun'un bir pozisyondaki hatalı  çıkışının ardından genç kaleciye sinirlenen Caner Erkin, "Çıksan alacaksın" diyerek Oytun'a bağırdı. Bunun üzerine  genç kaleci, "Nereye alıyorsun Caner abi?" diye seslendi. Araya giren Ozan Tufan ise genç kaleciye, "Her şeye de bir cevabınız var" ifadeleriyle karşılık verdi.

"Mert Hakan'a özellikle bir saldırı var"

Konuyla ilgili Fenerbahçe sportif direktörü Emre Belözoğlu da Haber Global'e bir açıklama yaptı. Belözoğlu, "Mert Hakan'a özellikle bir saldırı var. Zorlu bir transferi gerçekleştirdiğimiz için bunun olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler