"Sahada çamaşır makinesi olmalısın"

19.04.2020 - 18:56 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 18:59

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg forması giyen Josuha Guilavogui, taraftarlardan gelen sorulara ezber bozan yanıtlar verdi. Josuha Guilavogui, sahada tıpkı bir çamaşır makinesi gibi olduğunu dile getirdi. Hayranlık duyduğu Zidane için de flaş sözler sarf etti.

Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg'un kaptanlığını yapan Josuha Guilavogui taraftarların sosyal medyadan gelen sorularını yanıtladı. 29 yaşındaki Fransız futbolcu, Real Madrid'in teknik direktörlüğünü yapan Zinedine Zidane'a olan hayranlığını dile getirdi. Ayrıca futbolcu, sahadaki pozisyonu ve duruşuyla ilgili ilginç bir cümleye imza attı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Josuha Guilavogui: "Koşmak için yaşlı değilim"

Şu ana kadar Wolfsburg'da birlikte oynadığı en iyi takım arkadaşlarının Kevin De Bruyne ve Julian Draxler olduğunu söyleyen Josuha Guilavogui, savunmada mı yoksa orta sahada mı oynamayı tercih ediyorsun sorusuna, "Ben yaşlanıyorum. Ama koşmak için o kadar da yaşlı değilim" dedi.

Josuha Guilavogui: "Zidane'ı 50 yaşında bile takıma alırdım"

İdolü Zidane ile ilgili ise futbolcu, "2016'da Real Madrid ile karşılaşmıştık. Benim için özel bir deneyimdi. Onun yanına tıpkı bir çocuk gibi gittim. Fransa için yaptığı şeyler delilikti. O şimdiye kadar Fransa'nın sahip olduğu en iyi oyuncuydu. Onu takıma alma şansım olsa 50 yaşında bile olsa alırdım" diye konuştu.

"Sahada çamaşır makinesi gibi olmalısın"

Ayrıca Josuha Guilavogui, Saint Etienne'de akademi döneminde oynadığı sıralarda kendisine antrenman yaptıran bir antrenörün, "Sahada çamaşır makinesi gibi olmalısın. Temiz paslar vermelisin" dediğini ve o günden beri öyle oynadığını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler