"Sahada kazanarak şampiyon olmak istiyoruz"

19.05.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 17:38

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, TFF' nin lige geri dönüş kararı hakkında konuştu.

"Sahada kazanarak şampiyon olmak istiyoruz"

1.Lig'de lider Hatayspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak lige dönüş kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Altıparmak, "Sahada kazanarak şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mehmet Altıparmak, "Şu durumda lig tescil edilse şampiyonuz fakat biz böyle bir şampiyonluğu istemiyoruz. Sahada kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. İlk günden beri çalışmalarımıza devam ettik, oyuncularımızla konuştuk, oyuncularımızın hem mental hem de fiziksel olarak hazır olmaları için çalıştık. Biz liglerin oynanacağını düşünüyoruz. Bence çoğu insan takımımın konumuna göre bu konuda görüş belirtiyor. Biz de şartlar sağlanırsa oynyacağız diyoruz." ifadelerini kullandı.

Hedef şampiyonluk!

BB Erzurumspor ve Gaziantep FK'da Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan ve hedefinin bu sezonda şampiyonluk olduğunu ifade eden Altıparmak, "2 sezon üst üste şampiyonluk yaşamış olmamız benim ve ekibimin üzerinde baskı oluşturmuyor. Bizi bu durum daha da hırslandırıyor. Bu sezon da hedefimiz şampiyonluk. Şu anda ligimizde iki kez üst üste şampiyonluk yaşamış İbrahim Üzülmez'de var. İbrahim Üzülmez'e de başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Hatayspor maçlarını ne zaman yeni stadyumda oynayacak?

Yeni yapılacak olan stadyumla ilgili olarak ise Mehmet Altıparmak, "Yeni yapılacak olan stadyumumuz için ödenek geldi. İnşallah gelecek sezon Süper Lig'deki maçlarımızı yeni stadyumumuzda oynayacağız." diye konuştu.

Altıparmak sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş çok renkli bir insan. Futbolu ve Hatayspor'u çok seviyor. Lütfü Başkan, Hatay halkının sevgisini kazanmış ve partiler üstü bir insan. Lütfü Savaş Başkan'ın en büyük hayali Hatayspor'u Süper Lig'e çıkartmak."

Senin için hazırladığımız haberler