Sahada yığılıp kalan Bas Dost'tan sevindirici haber

İsa Kethüda
30.10.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 12:47

Hollanda Ligi'nde AZ Alkmar ile Nec Nijmegen arasında oynanan karşılaşmada aniden yere yığılan Bas Dost'tan sevindirici haber geldi... İşte detaylar...

Sahada yığılıp kalan Bas Dost'tan sevindirici haber

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Hollanda Eredivisie Ligi'nde dün AZ Alkmar ile Nec Nijmegen arasında oynanan karşılaşmada aniden yere yığılan Bas Dost'tan iyi haber geldi.

Bas Dost'un bilinci yerine geldi

Mücadelenin 90. dakikasında orta sahada aniden fenalaşarak yere yığılan 34 yaşındaki Hollandalı forvetin bilincinin yerine geldiği belirtildi.

"Şu an hastanedeyim ve kendimi iyi hissediyorum"

Kulüp aracılığı ile bir açıklama yapan Bas Dost, "İyim. Sahada gerçekten muhteşem bir yardım aldım. Şu an hastanedeyim ve kendimi iyi hissediyorum. Tüm desteğiniz için teşekkürler" dedi.

Tecrübeli oyuncunun yere yığıldığı sırada kalp krizi geçirdiği ve yapılan müdahale sonrası hayata döndürüldüğü iddia edilmişti. Bas Dost, yapılan ilk 5 dakikalık müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı.

Yarıda kalan AZ Alkmar - Nec Nijmegen mücadelesinde deplasman ekibinin 2-1 üstünlüğü bulunuyordu. Nec Nijmegen'de fenalaşan Bas Dost, takımının ilk golünü atmıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon NEC Nijmegen ile 7 karşılaşmaya çıkan Bas Dost, 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler