Sahadan sedyeyle çıktı! Enner Valencia'nın sakatlığında son durum

Cüneyt Muharremoğlu
26.11.2022 - 11:23 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 18:04

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia, Hollanda maçında sahadan sedyeyle çıktı. 33 yaşındaki futbolcunun durumu belli oldu.

Sahadan sedyeyle çıktı! Enner Valencia'nın sakatlığında son durum

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de filelere gönderdiği 13 topla gol krallığı yarışında lider olan Fenerbahçeli Enner Valencia, Dünya Kupası'nda fırtına gibi esiyor. Ekvadorlu futbolcu, Katar ve Hollanda filelerini 3 kez sarsarak Dünya Kupası gol krallığı yarışında da birinci sırada yer alıyor.

Takımına beraberlik getirdi

A Grubu ikinci maçında Hollanda ile Ekvador karşı karşıya geldi. İkinci yarıda Enner Valencia, takımına 1-1 beraberliğe getiren golü attı. Katar ağlarını iki kez sarsan oyuncunun Dünya Kupası'nda attığı gol sayısı 3'e yükseldi. 

Ekvador'un Dünya Kupası'nda son 6 golü Valencia'dan

Enner Valencia, ülkesinin Dünya Kupası'nda attığı son 6 gole imzasını koymuş durumda. 33 yaşındaki futbolcu, 2014'te İsviçre ve Honduras'a da 3 gol atmıştı. Ekvador 2018 Dünya Kupası'na katılamadı. 

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'na damga vurdu! Valencia yine boş geçmedi...
Habere Git

Fenerbahçelileri korkutan gelişme

1-1 berabere biten Hollanda maçının sond dakikalarında Enner Valencia'nın yerde kalması ve sahadan sedyeyle çıkması Fenerbahçe'yi endişelendirdi. Valencia'nın yerine Rodriguez oyuna dahil oldu. Oyuncu, Katar maçında da sakatlığı nedeniyle 90 dakikayı tamamlayamamıştı. 

Tur için kritik maç Senegal

Ekvador, topladığı 4 puanla şu anda A Grubu'nda zirveyi Hollanda ile paylaşıyor. Gurubun son maçında Senegal-Ekvador maçı bir üst tura çıkacak takımı belirleme açısından büyük önem taşıyor. 

Valencia, Senegal maçında oynayacak mı?

Valencia'nın Senegal maçında oynayıp oynayamayacağı bilinmiyor. Ekvadorlu futbolcu, Hollanda maçı sonrası "Bugün biraz kötü hissettim. Ağrılarıma rağmen oynadım. Ama eğer salı günü Senegal'e karşı oynayabilirsem umuyorum ki çok daha iyi olacak" demişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Sene sonu...
Habere Git

Ekvador basını: Golcü iyi

Ekvadorlu gazeteci Diego Bustamante, sosyal medyasından yaptığı paylaşımla sevindirici haberi verdi.  Bustmante, "Enner Valencia, oyun sahasını normal bir şekilde yürüyerek terk ediyor. Golcü iyi" dedi.

Ekvador formasıyla 76 maçta 38 gol

Enner Valencia, Ekvador Milli takımı ile çıktığı 76 maçta 38 kez gol atmayı başardı.  Süper Lig'de bu sezon 12 karşılaşmada şans bulan 33 yaşındaki futbolcu, 13 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler