Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a transfer teklifi: 2.6 milyon Euro!

Cem Ergün
02.07.2024 - 17:47 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 18:32

Recep İvedik film serisi ile ünlenen komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Galatasaray'a transfer teklifi yaptı. İşte detaylar...

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a transfer teklifi: 2.6 milyon Euro!

AJANSSPOR HABER

Ünlü oyuncu ve komedyan Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın genç yıldızı Emin Bayram'ın Belçika ekibi Westerlo'ya transfer olacağı haberleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Emin Bayram'ın Westerlo'ya transfer olacağı iddia edildi

Emin Bayram, geçtiğimiz sezon Westerlo'da kiralık olarak forma giydi. Sezon sonu itibarıyla Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanan Emin'in, bu sefer bonservisiyle beraber Belçika ekibine transfer olacağı kaydedildi.

Transferin detayları ortaya çıktı

Spor Gecesi Digital'in haberine göre; Galatasaray ve Westerlo'nun, Emin Bayram'ın transferi için anlaştığı belirtildi. Sarı-Kırmızılıların bu transferden 2.5 milyon Euro bonservis bedeli kazancağı ifade edilirken, sonraki satıştan da yüzde 50 paya sahip olacağı aktarıldı.

Galatasaray'dan açıklama geldi

Emin Bayram'ın transfer olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil. Gelen bir teklif var. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kamuoyunda telaffuz edilen rakamlar doğru değil. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız. Emin, altyapımızdan yetişen ve bizim için değerli bir oyuncu. Şu an için imzalanan bir anlaşma bulunmuyor" 

Şahan Gökbakar'dan Emin Bayram çıkışı

Genç yıldızın, söz konusu fiyatlara transfer olacağı haberleri Sarı-Kırmızılı taraftarları rahatsız etti. Durumu sosyal medyada eleştiren taraftarlara, Şahan Gökbakar da katıldı. Gökbakar, şu açıklamayı yaparak Galatasaray'a teklifini mizahi bir dille duyurdu: "Hala satmayı düşünürseniz Emin Bayram'in bonservisi icin 2.6m€ ve bir sonraki transferinden %51 pay teklif ediyorum.Böyle bir oyuncuyu bu kosullarla kacirmak istemem. Ayrica kismet olurda anlasirsak, oyuncuyu yine Galatasaray'a bedelsiz kiralamayi taahhüt ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler