Sivassporlu Taraftar Fiorentinalı Bianco'nun Burnunu Kırdı!

Ali Bozkurt
17.03.2023 - 00:17 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 00:23

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçı olan Sivasspor ve Fiorentina karşılaşmasında sahaya giren taraftar Bianco'nun burnunu kırdı. Detaylar...

Sivassporlu Taraftar Fiorentinalı Bianco'nun Burnunu Kırdı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında DG Sivasspor, İtalya ekibi Fiorentina’yı konuk etti. Maçın son dakikalarına doğru Sivasspor’un iki taraftarı sahaya girdi. Maçtan hemen sonra paylaşımda bulunan  Fiorentina orta saha oyuncusu Bianco, soyunma odasından yumruk sonrası fotoğrafını paylaştı. Detaylar...

Sahaya girdi, futbolcuya saldırdı

Sivas'ta sahaya giren saldırganın yumrukladığı Fiorentina orta saha oyuncusu Bianco, soyunma odasından yumruk sonrası fotoğrafını paylaştı. Genç oyuncunun saldırı sonrasında burnu kırıldığı görüldü.

''Gerçekten utanç verici''

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulundu. Italiano, "Gerçekten tiksiniyorum. Bir Türk taraftar, Alessandro Bianco'ya yumruk attı ve burnunu kırdı. Gerçekten utanç verici. Bianco, sadece 20 yaşında bir çocuk." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sivas sıcak başladı, soğuk bitirdi! Elveda Konferans Ligi...
Habere Git

Sahaya giren taraftarı yakalamak isteyen güvenlik görevlileri, bir süre taraftarın arkasında koştu. Sivassporlu futbolcuya sarılan taraftar, güvenlik güçleri tarafından yakaladı.

Yakalanan taraftar sahanın dışına çıkartılırken, maç kısa bir aranın ardından kaldığı yerden devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler