Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi!

İsa Kethüda
22.12.2023 - 00:14 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 00:20

Süper Lig'de yarıda kalan İstanbulspor - Trabzonspor karşılaşmasında sahaya giren Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi. Detaylar.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de yarıda kalan İstanbulspor - Trabzonspor karşılaşmasında sahaya giren Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Trabzonspor Kulübü ve başkanı PFDK'ye sevk edildi

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü’nün 19.12.2023 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı ERTUĞRUL DOĞAN’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü görevlisi KAYA YAMAK’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! O isim bir adım önde!
Habere Git

Ertuğrul Doğan cezayı ödedi, tribüne çıktı

Bilindiği üzere Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve para cezası almıştı.

Yarıda kalan İstanbulspor karşılaşmasında tribünde olan ve olayları yatıştırmak için sahaya giren Ertuğrul Doğan'ın, TFF’ye 450 bin TL ödeyerek stada girdiği iddia edilmişti. 

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'un alacağı ceza ortaya çıktı: Puan silme, alt kümeye indirme, ligden çıkarılma
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler