Sahibinden satılık Alex Telles!

26.05.2021 - 08:41 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 08:44

Daha önce Galatasaray forması da giyen Alex Telles, Manchester United'da tutunamadı. Alex Telles, United'dan ayrılacak mı? İşte gelişmeler ve detaylar...

Sahibinden satılık Alex Telles!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Porto'dan transfer ettiği Alex Telles ile ilgili kararını verdi. United, daha önce Galatasaray forması da giyen Brezilyalı sol beki satmaya hazırlanıyor. Detaylar haberde...

Alex Telles satılığa çıkarıldı

Daily Express'in haberine göre; sadece 1 yıl önce 3+1 yıllık kontrata imza atan Alex Telles, hep ikinci planda kaldı. Özellikle Luke Shaw'un performansı, Telles'in kendi özelliklerini sergilemesine de set çekti.

United kaç para ödemişti?

Habere göre; Alex yaklaşık 15 milyon Pound karşılığında transfer edilen Alex Telles ile ilgili ayrılık kararı çıktı. United, Telles'i tatmin edici bir fiyata satmayı planlıyor.

Telles bu sezon kaç maçta oynadı?

Alex Telles bu sezon United'da 23 maçta oynadı ve 3 asist yaptı. Telles, 2019-20 sezonunda 49 maçta 13 gol 11 asistlik performansla sıkça adından söz ettirmişti. Telles, Porto'dan United'a transfer olduğunda Galatasaray da yaklaşık 1 milyon Euro'yu kasasına koymuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler