Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu’nu Sumel Han Kazandı

İsa Kethüda
26.11.2022 - 15:31 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 15:34

Antalya Hipodromu'nda düzenlenen ve programın da en önemli koşusu olma özelliğine sahip Sahil Güvenlik Komutanlığı Koşusu'nu Sumel Han kazandı. Detaylar.

Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu’nu  Sumel Han Kazandı

AJANSSPOR-HABER

25 Kasım Cuma günü Antalya Hipodromu'nda düzenlenen ve programın da en önemli koşusu olma özelliğine sahip Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu'na (KV-8), 3+ yaşlı 7 safkan İngiliz atı katıldı. Koşuyu; Nejdet Sumel'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Yasin Polat tarafından antrene edilen 7 yaşındaki doru erkek safkan Sumel Han (Sports Hero - Queens Of Karans / Grand Reis) jokeyi Fatih Rüstem Bebek idaresinde kazandı.

Golden Ruler 2. oldu

Tabelanın ikinci basamağında Golden Ruler (Dutyfree - Phoneix / Strike The Gold) yer alırken, Luminescence (Utopia - Selender / Bosporus) üçüncü, Full Throttle (Mendip - Cure Notice / Sri Pekan) dördüncü ve son olarak Birol Bey (Scarface - Queens Of Karans / Grand Reis) koşuyu beşinci olarak tamamladı.

Kazanan safkan için 1200 metre sentetik pistte müddet 1.42.76 olurken, farklar 2 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy - Baş  şeklinde sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler