Nuri Şahin Zig Zaglar Çiziyor

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 23:00 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 23:04

Nuri Şahin yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de bu sezon büyük zig zaglar çiziyor. Takımda galibiyet serisinden sonra mağlubiyet serisi geliyor.

Nuri Şahin Zig Zaglar Çiziyor

AJANSSPOR HABER

Fraport TAV Antalyaspor, evinde 1-0 öne geçse de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlı ekip böylece üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Sezon başında adı Galatasaray ile de anılan Nuri Şahin, zig zaglı bir grafik çiziyor.

2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonuna evinde şampiyonluk adayı Galatasaray'a 1-0 yenilerek başlayan Nuri Şahin'in takımı, ardından Ümraniye ve Trabzonspor galibiyetleriyle toparlandı. Hele ki 5-2'lik Trabzonspor galibiyeti büyük bir sükse yaptırdı Nuri Şahin'e...

Bu iki maçlık kısa seriden sonra dört maçlık bir yenilgi serisi başladı. Trabzonspor'u yendiği skorla Gaziantep FK'ya kaybeden Antalya, devamında Kasımpaşa'ya evinde 2-0, deplasmanda Kayserispor'a 1-0 ve yine evinde Adana Demirspor'a da 3-0 kaybetti. 

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin: "Havada bir gol kokusu vardı ama gücümüz yetmedi"
Habere Git

Nuri Şahin'in öğrencileri, evinde ağırladığı Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra bir düelloya sahne olan derbide Alanyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Böylece son 6 maçtan sadece 1 puan çıkartılabildi.

Bu kötü 6 haftalık dönemden sonra galibiyet serisi başladı. İstanbulspor'u 2-1 ile geçen Antalya, deplasmanda da Sivasspor'u 2-0 yenmeyi başardı. Dönüşte evinde Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup etti.
Takım tam ivme yakalamışken Beşiktaş deplasmanındaki maç Beyoğlu'ndaki terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Araya 2022 Dünya Kupası için verilen yaklaşık 50 günlük ara girdi. Ancak bu aranın Antalyaspor'a pek yaramadığı ortaya çıktı. Nur Şahin'in ekibi Ankaragücü'ne 2-0 kaybetti. Aynı skorla deplasmanda da Medipol Başakşehir'e kaybedildi. Ve son olarak da Fenerbahçe'ye 2-1 ile 3 puan daha bırakıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Noel Baba diyarından 3 puanla dönüyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler