'Sahipsiz Malatya' tişörtü Aspor'u panikletti: Görüntü anında değişti
Editör: Aleyna Gürgen
Son Güncelleme /
Malatya Arguvan Belediyespor oyuncusu Veysel Gümüş'ün gol attıktan sonra kameraya 'sahipsiz Malatya' tişörtü göstermesi üzerine Aspor görüntüyü değiştirdi.

Son 5 Haber

Arsenal-PSG maçında 10 sene sonra bir ilk yaşandı

PSG - Arsenal finalinde silahlı polisler görev yaptı

PSG - Arsenal maçında olaylar çığrından çıktı! Onlarca taraftar gözaltına alınıyor

(ÖZET) Paris Saint-Germain: 1 - Arsenal: 1 Maç Sonucu Uzatmalara gitti

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Dün Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur'da Malatya Arguvan Belediyespor sahasından Elazığspor’u ağırladı. Maça damgasını vuran isim ise Arguvan oyuncusu Veysel Gümüş oldu. Gümüş maçın 70. dakikasında attığı golün ardından kameraların önüne giderek elindeki 'Sahipsiz Malatya' yazılı tişörtü gösterdi.
Gümüş'ten Aspor'u panikleten hareket
Veysel Gümüş'ün kameralara 'Sahipsiz Malatya' tişörtünü göstermesi maçı canlı olarak yayınlayan Aspor'u panikletti. Gümüş apar topar ekrandan alındı ve diğer oyuncular ekrana verildi.
Elazığ açılışı yaptı gerisini getiremedi
Malatya Arguvan Belediyespor, Elazığspor’u misafir ettiği maçı 2-1 mağlup kazandı. Karşılaşmada ilk golü Elazığspor'dan Çağrı Yağız Yasak 6. dakikada attı. Arguvan Belediyespor ise 70. dakikada Veysel Gümüş ve 117. dakikada Denis Mirkovic'in golleri ile maçta galip geldi.