Said Benrahma, West Ham United'da

16.10.2020 - 21:43 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 21:44

Son dakika West Ham United transfer haberleri... İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Said Benrahma'yı kadrosuna kattı. Detaylar haberimizde...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United, Brendtford'da forma giyen Cezayirli oyuncu Said Benrahma'yı transfer ettiğini açıkladı.

West Ham United Kulübü, 25 yaşındaki kanat oyuncusu Benrahma'nın zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

İngiltere basınında West Ham United'ın ödeyeceği kiralama ücretinin 5 milyon sterlin, gelecek sezonki zorunlu satın alma bedelinin ise 25 milyon sterlin olduğu öne sürüldü.

Profesyonel kariyerine Fransa ekibi Nice ile başlayan Benrahma, aynı ülkenin Angers, Gazelec Ajaccio ve Chateauroux takımlarında kiralık olarak oynamış ve 2018'de Brentford'a imza atmıştı.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki oyuncu, "Müdürle konuştum. Böylece benden tam olarak ne beklediğini biliyorum. Sahadaki beklentileri karşılamaya çalışacağım, çünkü bana inandı ve umarım sahada bunu geri verebilirim" dedi.

Bu sezon Brentford ile 3 maça çıkan Benrahma 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler