Saint-Etienne'den flaş Mostafa Mohamed açıklaması! Transfere müdahale edenlerin...

18.01.2021 - 10:26 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 10:33

Son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Saint-Etienne'nin transfer listesinde yer alan Mısırlı forvet Mostafa Mohamed ile ilgili Fransız ekibinden bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Saint-Etienne'den flaş Mostafa Mohamed açıklaması! Transfere müdahale edenlerin...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Saint-Etienne kulübünün kadrosunda görmek istediği Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed ile ilgili Fransız ekibinden bir açıklama geldi...

"Mostafa Mohamed'in gelmesini istiyoruz"

Konuyla ilgili Mısır basınına konuşan Saint-Etienne başkan yardımcısı Roland Romeyer, "Mostafa Mohamed'in gelmesini istiyoruz, ona ihtiyacımız var. 24 veya 48 saat içinde bizimle olması için son teklifi kulübüne ilettik. Aksi takdirde yolumuza devam edeceğiz. Transfer penceresi hızlı bir şekilde ilerliyor. 

8 milyon Dolar

Ne cevap verecekler henüz bilmiyoruz, çok karmaşık bir durum. Bir kararları yoksa bizim de başka kararlar almamız gerekiyor. Oyuncu için 5 milyon Dolar artı bonus teklifi yaptık. Bu bonuslarla neredeyse 8 milyon Dolar'a geliyor" dedi.

"Bu transfere müdahale eden kişilerin isimlerini vereceğim"

Romayer son olarak, "Görüşmeler uzun sürüyor çünkü transferden komisyon almak isteyenler var. Transfer gerçekleşmezse bu transfere müdahale eden kişilerin isimlerini vereceğim" diyerek sözlerini tamamladı. 

2 maç 2 gol

Öte yandan Zamalek forması giyen 23 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. Mısırlı forvet bu sezon forma giydiği 2 maçta 2 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler