Beşiktaşlı Romain Saiss'ın çarpıcı öyküsü!

Feride Kara
07.08.2022 - 19:43 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 20:33

Beşiktaş'ın yeni transferi Romain Saiss siyah beyazlı forma ile Kayserispor karşısında taraftarın önüne çıktı. Saiss sıradışı bir futbol öyküsüne sahip.

Beşiktaşlı Romain Saiss'ın çarpıcı öyküsü!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ın Faslı stoperi Roman Saiss yeni sezonda Vodafone Park'ta oynanan Kayserispor maçıyla taraftarlarına merhaba dedi. Saiss'ın İstanbul macerası henüz yeni başlarken hayat hikayesi ise bilinen futbolcu öykülerinden biraz uzak. 

21 yaşında başlayan kariyer

Emre Sarıkaya'nın aktardığı bilgilere göre yeni Kartal Romain Saiss kariyerine oldukça geç, 20 yaşında başlıyor. Diğer oyuncular gibi Akademi ya da genç takım çıkışlı değil. Genç Saiss akademiye gitmek yerine abasının restoranında bulaşık yıkıyor. Clermont'da 21 yaşına geldiğinde profesyonel oluyor. Geç başladığı kariyerinde ise aradaki farkı çok çalışmasına bağlıyor ailesi gibi. 

Çalışarak kariyerini yarattı

Yukarda babasının yer aldığı fotoğrafla Fas Milli Takım forması görünüyor. Kariyerinde, Clermont B, AS Valence, Le Havre, Angers ve son olarak Premier Lig'de Wolverhampton formaları giymiş Saiss Beşiktaş taraftarında bir Zago bir Ronaldo hatırası bırakır mı savunma oyuncusu olarak bilinmez ama çalışkanlığı ve kısıtlı imkanlarla yaşadığı hayatının ardından bugünlere gelmesi takdire şayan bir durum. 

Senin için hazırladığımız haberler