Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Adanaspor maçı sonrası konuştu!

03.12.2017 - 17:31 | Son Güncellenme: 03.12.2017 - 17:31

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, 1-0 kazandıkları Adanaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Karafırtınalar, karşılaşmanın büyük bölümünde 10 kişi oynadıklarını ve beraberliğe razı olacakları durumda 3 puan aldıklarını dile getirdi.

Karafırtınalar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, oyun anlayışını değiştirdiklerini ve taraftar desteğiyle de galibiyet için istedikleri sinerjinin oluştuğunu kaydetti.

"Daha farklı skorla ayrılabilirdik"

İkinci yarı 10 kişi oynamalarına rağmen rakibe gol pozisyonu vermediklerini aktaran Karafırtınalar, "Buna karşın 4 ya da 5 gol pozisyonu bulduk. İlk yarı yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik daha farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Neticesinde 3 puan aldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Karafırtınalar, kaliteli bir takım olduklarını vurgulayarak, "Geldiğimde ligde 16. sıradaydık. 'Takım, kalitesiyle olması gerektiği yerde değil.' demiştim. Boluspor'un yerinin en kötü ilk 6 olması gerekiyordu. Bunu oyunculara inandırdık ve biz de biraz oyun anlayışını değiştirdik. 45 dakika 10 kişi oynadık. Beraberliğe razı olacağımız bir pozisyonda 3 puan aldık." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler